Телефони за контакт

0882 / 372 637
0882 / 372 426

Пишете ни

lixmebel@abv.bg

За нас

Фирма Ликс Мебел старира дейността си през 2009г. И до сега тя не спира да се развива в мебелното производство Фирмата изработва корпусна мебел по индивидуални рамери и проекти. Разнообразие на материали и палитри ,качество на достъпни цени. Съчетание на ЛПДЧ, МДФ, матови и гланцови покрития, цветно стъкло, принт, закален лакобел и много други възможни материали за постигане на иновативност и дизайн . Използва мебелни плоскости и обков на водещи европейски фирми.

Проектиране

След обсъждане и уточняване на модел, разпределение, избор на материали, цветове и механизми, следва изготвяне на проект съобразен с Вашите желания и Нашите идеи и предложения за пространствено и цветово решения.

Производство

В производствената ни база, оборудвана с нови и модерни машини и с екип от хора с дългогодишен опит в сферата на мебелното производство, ще направим Вашето желание-реалност!

Доставка

Фирмата има възможност да транспортира произведените мебели до Вашия точен адрес, като внимателно и професионално се погрижи за тяхното качване на етажа, на който се намира обекта.

Монтаж

Последният етап от съвместната ни работа е монтажа на готовото изделие във Вашият дом. Екипът ни от монтажници, ще достави и монтира мебелта изключително прецизно и професионално.

Нашият екип

Младен Бойчев

Младен Бойчев

Управител

Кристина Вълчанова

Кристина Вълчанова

Проектант 0882 / 372 426

Мария Пепелянова

Мария Пепелянова

Проектант 0883 / 903 300

Търговски представител

Търговски представител

0882 / 372 637