Телефони за контакт

0882 / 372 637
0882 / 372 426

Пишете ни

lixmebel@abv.bg

За нас

Фирма “Ликс Мебел” е българска фирма, започнала своята дейност през 2009 г. Основният предмет на дейност на фирмата е свързана с проектирането и производството на корпусна мебел от ЛПДЧ и МДФ по индивидуален проект за жилищни и офис сгради, учебни заведения, магазини и хотели.

Предлагаме ви богато разнообразие от материали, като матови и гланцови покрития, цветно стъкло, принт, закален лакобел и много други, както и широка гама от палитри, които ще помогнат за постигането на иновативност и съвършен дизайн във всеки реализиран проект. При изпълнението на проектите, използваме мебелни плоскости и обков на водещи европейски фирми.

Нашата работа започва от дизайна и проектирането, преминавайки през производството на мебелите, като наш ангажимент е и доставката и монтажа на място при клиента. Комплексното представяне на нашите услуги, допринася Вие- нашите клиенти да получите възможно най- доброто обслужване, което кореспондира и с постигнатите ни резултати до момента.

Нашият опит ни помогна да придобием множество качества, като усъвършенствахме своите умения и знания през годините. В течение сме с най- актуалните тенденции при проектирането и дизайна на мебели, което ни дава самоувереност, за достигането на желаният ефект.

Нашата цел е да имаме все повече доволни клиенти, и това постигаме с поддържането на високо качество и прецизност в своята работа. Зад успеха на компанията, стои амбициозен и с безспорни качества екип, който се стреми към динамичен стил на работа, ръководен от ясни цели и отговорности за всеки един етап от реализирането на проекта.

Какво в нашата работа ни кара да мислим, че сме различни? Индивидуалното отношение безспорно е ключово в работата ни. Гъвкавостта ни при изпълнение на вашите идеи, поражда спокойствие за качеството на постигнатите от нас резултати. Вникването в детайлите е определящо за професионализма и уменията ни.

Какво допринася за постигането на по- добрата атмосфера във вашия дом или офис? Индивидуализъм, стил, функционалност и добри идеи. Уюта във всяко помещение се създава благодарение на мебелите в него. Това е и предпоставка, ние старателно да изслушаме всички ваши разбирания за дизайн и търсена визия, за да можем да създадем качествен проект, а в последствие и мечтаната за Вас реализация.

Изработката на мебели се състои в няколко етапа. Първият от тях е консултиране. Каним Ви да заповядате в нашия офис, или да заявите желанието си да ви посетим на място, за да обсъдим идеите и вижданията ви за търсения резултат. Консултацията дава яснотата както за вас, така и за нас, като специалисти в бранша. Тя се явява ключова стъпка от цялостният процес на работа, затова и трябва да се подходи с необходимото отношение към нея както от наша, така и от ваша страна.

Нашият екип

Младен Бойчев

Младен Бойчев

Управител

Кристина Вълчанова

Кристина Вълчанова

Проектант 0882 / 372 426

Мария Пепелянова

Мария Пепелянова

Проектант 0883 / 903 300

Търговски представител

Търговски представител

0882 / 372 637