Телефони за контакт

0882 / 372 426
0882 / 372 637

Пишете ни

lixmebel@abv.bg

За нас

Фирма “Ликс Мебел” ЕООД е българска фирма, започнала своята дейност през 2009 г. Основният предмет на дейност на фирмата е свързана с проектирането и производството на корпусна мебел от ЛПДЧ и МДФ по индивидуален проект за жилищни и офис сгради, учебни заведения, магазини , хотели и др.

Предлагаме ви богато разнообразие от материали, като матови и гланцови покрития, цветно стъкло, принт, закален лакобел и много други, както и широка гама от палитри, които ще помогнат за постигането на иновативност и съвършен дизайн във всеки реализиран проект. При изпълнението на проектите, използваме мебелни плоскости и обков на водещи европейски фирми.

Нашата-работа

Нашата работа

Нашата работа започва от дизайна и проектирането, преминавайки през производството на мебелите, като наш ангажимент е и доставката и монтажа на място при клиента. Комплексното представяне на нашите услуги, допринася Вие- нашите клиенти да получите възможно най- доброто обслужване, което кореспондира и с постигнатите ни резултати до момента.

Нашият опит

Нашият опит ни помогна да придобием множество качества, като усъвършенствахме своите умения и знания през годините. В течение сме с най- актуалните тенденции при проектирането и дизайна на мебели, което ни дава самоувереност, за достигането на желаният ефект.

Нашият-опит
Нашата-цел

Нашата цел

Нашата цел е да имаме все повече доволни клиенти, и това постигаме с поддържането на високо качество и прецизност в своята работа. Зад успеха на компанията, стои амбициозен и с безспорни качества екип, който се стреми към динамичен стил на работа, ръководен от ясни цели и отговорности за всеки един етап от реализирането на проекта.

Качествата, които притежаваме като фирма производител на мебели

Ликс Мебел разполага с голяма и модерна производствена база, която е оборудвана със съвременна технология и разполага с огромен капацитет за изработка на мебели. При нас работят доказани специалисти с многогодишен опит в областта. Специализирани кадри извършват стриктен мониторинг и контрол на всеки етап от производствения цикъл. Реализираните до момента проекти ни дават увереността, че можем да се справим ефективно, бързо и качествено с изработването на всякакъв вид мебели: от стандартни до такива с индивидуална и неконвенционална визия. Изработваме обзавеждане, предназначено за малки, средни и големи обекти като частни жилища, бизнес офиси, търговски помещения, туристически обекти, обществени сгради и други.

Ние ще реализираме Вашите идеи, като изработим за Вас мебели, които ще превърнат в реалност всички Ваши нужди и желания. Нашият професионализъм ще Ви остави очаровани от коректността на работата ни и прецизността на постигнатите резултати. Съобразно влагането на материали с най-високо качество, ние Ви даваме сигурността, че получавате най-доброто, спрямо Вашите изисквания и бюджет.

локация-на-фирмата
ликс-мебел

Фирма “Ликс Мебел” ЕООД гарантира дълъг експлоатационен живот на изработените и монтирани от нейните служители мебели. Уверяваме Ви, че ще получите обзавеждане, което ще вдъхне уют и красота във всяко помещение, за което е проектирано, благодарение на своето безупречно ниво на качество и оптимална функционалност.

Индивидуалното отношение безспорно е ключово в работата ни. Гъвкавостта ни при изпълнение на вашите идеи, поражда спокойствие за качеството на постигнатите от нас резултати. Вникването в детайлите е определящо за професионализма и уменията ни.

Нашата фирма ви предлага експресно обслужване, висококвалифициран персонал и работа на конкурентни за пазара цени. Нашата съвместна работа ще бъде истинско удоволствие за Вас. В наше лице Вие ще намерите сътрудник, който да ви предложи най-добрите идеи и решения за дизайн и функционалност. Работим бързо и коректно. Монтираме качествено и създаваме приятна атмосфера по време на работа.

Нашият екип

Младен Бойчев

Управител – 0883 / 903 300

Кристина Вълчанова

Проектант – 0882 / 372 426

Предварително ви благодарим, че избрахте “Ликс мебел” за ваш партньор при изработката на мебели за вашия дом, офис, магазин или учреждение. При интерес от ваша страна за продуктите и услугите, които предлагаме, моля да се свържете с нас чрез e-mail: lixmebel@abv.bg или да се обадите на телефон за среща: 0882 372 426; 0882 / 372 637. Очакваме ви и на място в нашият шоурум, намиращ се в гр. Бургас, ул. “Кирил и Методий” №35.

Направи запитване