Телефони за контакт

0882 / 372 426
0882 / 372 637

Пишете ни

lixmebel@abv.bg

Изработка на мебели по поръчка

“Ликс мебел” ЕООД разполага с богат избор от идеи за обзавеждане на вашия дом или офис. Ние работим по готов ваш или изготвяме индивидуален проект за:

кухня
всекидневна

Трапезария

спалня

Спалня

офис

Офис обзавеждане

детска

Детска стая

търговски

Търговски обекти

антре

Антре

общински

Общински обекти

Предимствата при изработката на мебели по поръчка

За нас е най-важно, Вие нашите клиенти да получите най-доброто, според вашите индивидуални нужди и разбирания за модерен и уютен дом. Предимството да обзаведете своя дом с мебели по поръчка е, че ние ще изслушаме вашите идеи, ще ги обсъдим, ще вземем точни мерки, като уточним всички параметри. При апартаменти с малки размери или неправилни пропорции в помещенията, ние ще изготвим проект, който ще бъде изцяло персонализиран за вашия обект. Нашият екип работи до пълното одобрение на проекта от страна на Клиента, след което преминаваме във фазата на изработката и монтажа. Тук едно от най- големите предимства е, че ако вие сте различни, търсите съвременен дизайн и искате в него да присъства индивидуалният ви стил, то изработката на мебели по поръчка е вашето решение това да се осъществи качествено и резултатът да ви радва дълги години напред.

Ние проектираме и произвеждаме мебели, подходящи за всяко едно пространство. Ние работим с качествени материали и  добри специалисти, които имат опит и идея как всяка плоскост да се превърне в най- добрата мебел!

За да се проектира една мебел качествено, е необходимо да се предвиди нейната функционалност и безпроблемно използване. Ние Ви даваме съвети и  насоки, за да не правите грешки при избора си на материали, обков, композиции и елементи свързани с тях.