Телефони за контакт

0882 / 372 426
0882 / 372 637

Пишете ни

lixmebel@abv.bg

Изработка на медицинско обзавеждане

Съвременното медицинското обзавеждане по поръчка осигурява комфорт и уют по време на престоя на пациентите в заведението, както и удобство за работещите в него.

Ликс Мебел има богат опит в проектирането и произвеждането на мебели, предназначени за медицински центрове, болници, лаболатории и други обществено значими заведения. Мебелите произведени от нас са с устойчив дизайн, функционални и напълно безопасни. Ние произвеждаме мебели подходящи както за болничната стая като маси, гардеробчета, пейки, рафтове, така и мебели, които се използват от персонала, като витрини, бюра, шкафове, маси, столове, гардеробчета, рафтове и т.н.

Обзавеждане за болнични помещения

Интериора в здравното заведение може да окаже голямо влияние върху психическото и физическо здраве на пациентите. Освен това, за да създадем оптимална работна среда и лесен достъп на персонала до документация, медикаменти и консумативи, ние провеждаме консултация, обсъждаме и вземаме проектно решение, относно това какви мебели ще са необходими за по- лесната и безпроблемна работа във всеки кабинет. Всяко болничко помещение се нуждае от специализирано обзавеждане и оборудване. Ние съгласуваме напълно вашите индивидуални предпочитания и търсена визия за избор на мебели.

Ние искаме, Вие да получите качествена изработка и дълъг живот на материалите. Дизайна е също толкова важен, и се съобразява с предварително одобрения бюджет и изисквания за функционалност при всяка една мебел.

медицинско-обзавеждане-по-поръчка

Обзавеждане на чакални и фоаета

Нашите гъвкави решения са вдъхновени от мисълта за осигуряване на комфорт, както за пациентите, така и за техните семейства и близки. Ликс Мебел може да изработи мебели по поръчка, съобразени с вашето здравно заведение, подходящи за наличните чакални, които да подобрят работния поток, да повишат ефективността на персонала и предложат по- уютна среда за пациентите докато чакат за своя преглед.

Медицинска-рецепция

Обзавеждане на медицински помещения и лекарски кабинети

За да предоставим по- благоприятна работна среда, дизайнът на предлаганото от нас медицинско обзавеждане е с една основна цел, а именно- подобряване на средата и качеството в здравните заведения у нас. Ние може да предложим персонализирани решения, които да отговарят на вашите виждания и необходимости, защото знаем, че работната среда е от съществено значение за качеството на специалистите.

Ликс Мебел е вашия верен партньор, когато имате нужда да обзаведете здравно заведения или да обновите визията на съществуващото обзавеждане. Свържете се с нас, за да заявите вашето желание за среща и консултация. Ние ще вземем предвид  индивидуалните ви нужди, и ще се погрижим бързо и качествено да получите всичко необходимо за един по- модерен облик на вашия медицински център или болнично заведение.

обзавеждане-на-медицински-център

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

*