Телефони за контакт

0882 / 372 426
0882 / 372 637

Пишете ни

lixmebel@abv.bg

Какво включва интериорният дизайн на модерната и уютна спалня

Спалнята е едно от най- личните помещения в дома ни. Тази стая трябва да е проектирана така, че да е удобна и комфортна, за да получим качествена почивка и време за самите себе си, доставяйки си блажено удоволствие, когато прекарваме своето време в нея.

За да получите нужното вдъхновение, ние ви предлагаме някои страхотни съвети и трикове, които ще ви помогнат да създадете стилен, но все пак уютен интериорен дизайн.

Използвайте свежи, топли и спокойни цветове за стените

Цвета на стените играе много важна роля във всяка една стая. Тъй като спалнята е място за уединение, цветовете на стените трябва да бъдат подбрани в топлите гами, за да създадат усещане за вдъхновение и релакс. Такива цветове са нюансите от бяло до сиво  или розово. Класиката в белия цвят ще бъде винаги на мода. Точно за това помещение може да смекчите своята дързост и да се придържате към опростените цветове, елементи и мебелировка. Това ще бъде във ваш плюс, за да не създадете ангажираща или прекалено контрастираща обстановка, която е много вероятно да дразни окото.

Какво включва интериорния дизайн на модерната и уютна спалня Удобното легло е решение на всеки проблем

В спалнята има два основни елемента- това са леглото, което върви с удобен матрак и гардероба. Модерните решения за дизайн на легло, включват неговата облицовка с плат, заоблени форми, липсата на нощни шкафчета, или тяхното леко акцентиране в минималистични форми. Гардероба трябва да съдържа удобно разположение на механизмите, изтеглящи се шкафчета, което ще способства лесното пребиране на  всички необходими вещи, без това да създава претъпкване или затруднения.

Функционален гардероб, шкафове и скринове

Стремете се към правилно организиране на пространството, простор и простота. Решението с разпиляните навсякъде дрехи е компактен, модерен гардероб, който съдържа в себе си всички елементи и механизми за бързо и качествено използване. Изтеглящи се механизми, шкафчета, разпределения, рафтове и компактни кутии за съхранение на вещи са вашите верни приятели в качествената функционалност. Скрина и тоалетката са мечтата на всяка жена. Те са артистично и романтично допълнение към обзавеждането на спалнята. Тоалетката с огледало е мебел, на която множество жени се възхищават и обичат да прекарват известно време в грижи за себе си именно седнали срещу нея.

Интериорният дизайн на спалнята е като вашата визитка

Какво бихме ви препоръчали? Тъй като това помещение е предназначено за почивка, нашият съвет е да не го претрупвате с прекалено излишни вещи, които просто да си стоят по рафтовете. Семейните снимки и портрети са чудесен начин да украсите своя коридор или хол, но за спалнята бихме ви препоръчали ако искате да акцентирате – то го направете с подходящ избор от тапети, завеси, възглавнички, осветителни тела или картина.

Какво включва интериорния дизайн на модерната и уютна спалня

Видове осветление подходящо за спални помещения

Осветлението в спалнята трябва да бъде меко, действайки успокояващо за очите. Избягвайте големи осветителни тела. Подходящ избор могат да бъдат щорите “Ден и Нощ”, римски или ролетни, или пердета във вариант тънки воали и плътни завеси, с интересни орнаменти или дантелен завършек. Спалните помещения имат нужда от настолни лампи или аплици поради необходимостта почитателите на четивото да имат необходимата доза светлина нощно време. Окаченият таван с причудлива форма и осветление под формата на лунички е повече от брилянтен ефект, който пресъздава хармония и създава усещане за релакс.

Ние можем да ви помогнем да пресъздадете своята мечтана спалня. Благодарение на нашия опит, усет към красивото и естетиката, ще ви предложим най- добрите идеи и ще превърнем тази част от вашия дом в прекрасно кътче за вашата почивка и романтични мигове.

 

Comments are closed.