Телефони за контакт

0882 / 372 426
0882 / 372 637

Пишете ни

lixmebel@abv.bg

Как да освежим и обновим визията на ресторант

Едно от най- важните неща, които трябва да предлага всеки ресторант, освен безупречно обслужване и качествена храна, е комфорт и уют. Макар на пръв поглед много от ресторантите да си приличат, всеки един от тях е уникален със своята атмосфера. Без съмнение, ако искате вашия ресторант да бъде истински успешен, е необходимо да има добра визия. Ако не сте променяли дълго време интериора на вашето заведение, то сега е чудесен момент да го направите. Това може радикално да промени начина, по който клиентите възприемат вашия ресторант.

Ето няколко лесни начини, чрез които да освежите и обновите визията на вашия ресторант:

Нови свежи цветове за постигане на повече хармония и уют

Промяната на цветовете в помещението е един от най-лесните и най-достъпни начини за постигането на благоприятна промяна. Подбора на цветова гама трябва да допълва вашата концепция и стил, и да запази общото послание, което искате да оставите у хората. Ако не желаете да боядисвате цялото помещение, можете да добавите само леки цветови акценти, които ще въздействат и ще контрастират умело.

Нови свежи цветове за постигане на повече хармония и уют Ликс Мебел Бургас

Обновете визията на съществуващите мебели или ги подновете с нови

Ресторантьорите са склонни да мислят, че мнението и преценките на клиентите се формират само въз основа на предлаганата храна и обслужването, като пренебрегват силата на интериорния дизайн в помещението.

Дизайнът на мебелите в ресторантът, променя възприятията на хранещите се. Ние от Ликс Мебел, можем да изработим трапезни маси, шкафове за посуда, рафтове и всякакъв вид мебели по индивидуални размери, със съвършен дизайн, разширена функционалност, издръжливост и комфорт на конкурентни за пазара цени.

Ликс Мебел ООД предлага изработка на всякакви видове мебели по поръчка. Може да разчитате на нас, когато искате да обновите интериора на вашия ресторант или заведение.

Обновяване не стари мебели или подмяна с нови Ликс Мебел Бургас

Съживете бара в ресторанта

Барът е първото нещо, което вашия клиент вижда, влизайки в ресторанта или заведението. Когато се чудите коя част от ресторанта има спешна необходимост от ремонтиране, то със сигурност отговорът е вашият бар. Освен, че събира погледите на клиентите, барът генерира и голяма част от приходите. Добавянето на голям, зрелищен бар, ще увеличи продажбите на напитки и ще привлече нови клиенти, вследствие от което ще отчетете висок ръст на печалба.

Освежаване на бар в ресторант Ликс Мебел Бургас

Добавете етажерки и рафтове

Добавете рафтове и етажерки, украсени с декоративни елементи към стените. Това ще създаде усещане за уют, вътрешна топлина и приветлива атмосфера. Върху тях може да поставите цветя и саксийни растения. Растенията, добавени към пространството за хранене, могат да вдъхнат усещане за живот и уютна обстановка. Кактусите и сукулентните растения са отлична възможност, защото те са лесни за поддръжка и не отделят натрапчива миризма.

В зависимост от вашите предпочитания и вкус, ние можем да изработим индивидуален проект за мебели, които да са в синхрон с търсената визия и бюджетните средства.

Добавени етажерки и рафтове в ресторант Ликс Мебел Бургас

Добавете произведения на изкуството по стените

Ако искате да вмъкнете артистична нотка в интериора на вашето заведение, то висящите произведения на изкуството и стари предмети от бита са отлична идея. Може да добавите каквото пожелаете- от фотографии и картини, до триизмерно изкуство и скулптури. Освен това можете да поставите творби на местни художници и да предоставите на клиентите възможността да ги закупят. По този начин получавате красиво изкуство, което да краси вашия ресторант, и в същото време помагате на местната художествена общност. За ресторанти, предлагащи етническа кухня, снимки и картини на известни забележителности от този район, ще са чудесен начин да придадете чувство за автентичност на ресторанта.

Добавено произведение на изкуството на стена Ликс Мебел Бургас

Премахнете покривките

Преди години покривките за маси създаваха впечатление за изискан и елегантен ресторант. Повечето ресторанти използват тишлайфери, които се вписват чудесно в минималистичната естетика на съвременния интериор.

Вложете частича от своята енергия и ще превърнете вашия ресторант във вдъхновяващо място, предлагащо уют, спокойствие и чудесна атмосфера за неговите посетители.

Ресторант с премахнат покрив Ликс Мебел Бургас

Comments are closed.