Телефони за контакт

0882 / 372 426
0882 / 372 637

Пишете ни

lixmebel@abv.bg

Как да се отличим от конкуренцията, когато притежаваме туристически обект?

Искате и вашия туристически обект да притежава модерна визия, множество удобства, и запомнящ се интериорен дизайн? За да бъдете успешни и да се развивате стремглаво нагоре, то бизнеса ви постоянно трябва да търпи промени. Промените са хубави нещо, що се отнася до хотели, заведения и ресторанти. Потребителите обичат промените, искат да имат нови усещания и да се радват на модерното и различното във всяко едно място, което посещават. Първите впечатления са най- важни, и въпреки, че качеството и вида на предлаганите услуги са основно перо в благоприятното ви развитие, то и силната на интериора дава своя принос в бранша.

Това, което можем да ви предложим е правилна преценка от какви мебели се нуждае вашия обект, от какъв материал да бъдат изработени, и какви да са техните функционалности. Съвременните материали за изработката на мебели са МДФ и ЛПДЧ.

Мебелите по поръчка са предназначени специално за вашето налично пространство и нужди

Ако вашият хотел разполага с нестандартно разпределение, то вашето решение е изработка на мебели по поръчка, които да задоволят всички ваши потребности и желания. Вашите идеи и виждания за проекта могат успешно да бъдат реализирани. Избора на цветовите гами, плоскости, до размерът на самата мебел, необходима за обзавеждане на стая за гости, фоае, лоби бар, уелнес или детски кът, ще бъде изцяло ваш!

Мебели по поръчка съобразени с наличното пространство и нужди ликс Мебел Бургас

Мебелите по поръчка носят индивидуален характер

Ако искате да обзаведете новопостроен хотел, или да обновите визията на съществуващия, търсенето на готови решения не винаги е лека и безпроблемна задача.
Избирайки мебели по поръчка, Вие създавате вашия личен дизайн, носещ своя собствен заряд и чар.

Поръчково хотелно легло Ликс Мебел

С мебелите по поръчка вие получавате качествена изработка и дълъг живот на мебелите

Има много причини, поради които обзавеждането по поръчка е най- правилният ви избор. В наше лице като фирма производител, Вие ще получите коректно отношение, обсъждане на всички желания и бързо изпълнение на проектното решение. Ние даваме идеи и насоки, как можете да превърнете вашия хотел в по- приветлива, модерна, стилна и благоприятна среда за всички гости и служители.

Поръчково модерно бюро и стол Ликс Мебел Бургас

Comments are closed.