Телефони за контакт

0882 / 372 426
0882 / 372 637

Пишете ни

lixmebel@abv.bg

Кухни Бургас – стил, качество и функционалност от “Ликс Мебел”

Великолепният дизайн на кухнята започва със знания и опит, които всеки от квалифицираните специалисти на “Ликс Мебел”, Бургас притежава. Нашите дизайнери и майстори са ръководили редица проекти за развитие на жилищни и търговски площи, вариращи от мащабни дизайни до персонализирани проекти по създаване и изграждане на кухни.

Голяма част от нашия успех се крие в творческите ни способности, фокусирани към всеки отделен детайл и аспект по цялостния процес на проектиране и изработка на Вашата кухня. Наборът ни от умения включва и перфектен усет за красота, стил и функционалност, което е гаранция за неповторим дизайн. Изключително важен фактор са висококачествените материали, с които работим, за да гарантираме дълъг експлоатационен живот на нашите кухни.

Какъвто и да е Вашият стил, ние имаме решение за Вас! Независимо дали си представяте ефективно и практично работно пространство, държите на елегантната и естетически издържана визия или имате нужда от място за събиране със семейство и приятели, ние знаем как да създадем точно това, което искате. Ще изготвим и реален 3D проект, за да можете нагледно да видите как ще изглежда Вашата кухня в завършен вид.

Защо да изберете “Ликс Мебел” Бургас?

В “Ликс Мебел” се гордеем с всичко, което правим, за да Ви предоставим кухнята от Вашите мечти. Ние майсторски съчетаваме качествени продукти, изключително клиентско обслужване и отделяме максимално внимание към всеки детайл, за да дадем живот и емоция на Вашата кухня.

Основана през 2009 г., нашата фирма за проектиране, изработка и монтаж на мебели е призната за експерт в дизайна на кухни в Бургас. Известни сме с производството на изключителни шкафове, плотове и персонализирани инсталации. Ние създаваме вдъхновяващи концепции, които отразяват личния стил на клиента, определящ и визията на неговата кухня.

Нашите опитни дизайнери имат развит творчески усет и умения за мислене “извън кутията”, което прави всяко наше обзавеждане освен функционално и удобно, изключително красиво и очарователно.

Ликс Мебел”, Бургас осигурява перфектната комбинация от опит, функционалност, практичност и естетика, за да отговори на очакванията на своите клиенти. Независимо дали искате да съчетаете кухнята с цялостния стил на Вашия дом / заведение или искате да пробвате със смел дизайн, разнообразието на нашата продуктова линия ни позволява да задоволим всеки Ваш вкус и всяко Ваше желание.

 

Услуги

Първоначална консултация

По време на предварителна среща, ние ще разработим визия за Вашето пространство, ще установим обхвата на проекта и ще очертаем някои първоначални концепции за дизайн.

Измерване

Ние правим всички измервания на пространството по желание на клиента или работим по зададени от него параметри.

Пространствено планиране и цялостен дизайн

Даваме идеи и насоки, като можем да Ви препоръчаме оформление за цялостния проект. Може да разчитате на нас във всеки един аспект.

Инсталация

Нашият вътрешен монтажен екип ще извърши безпроблемна и навременна инсталация.

Свържете се с нас и ние ще проектираме Вашата мечтана кухня!

тел. за връзка: 0882 372 426,

адрес: ул.”Кирил и Методий”№35

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

*