Телефони за контакт

0882 / 372 426
0882 / 372 637

Пишете ни

lixmebel@abv.bg

Кухни по проект Бургас – от идеята до монтажа

Кухнята – сърцето на дома

Ние от фирма “Ликс Мебел” сме напълно наясно, че проектирането на нова кухня е свързано с известна инвестиция, така че изпълнението на проекта трябва абсолютно на отговаря на Вашите нужди.

Затова ние се ангажираме да Ви помогнем да намерите най-добрата стойност във всеки един аспект, съобразявайки се с Вашите желания и бюджет, предоставяйки Ви перфектно обслужване и изключителни резултати.

Нашата цел е да създаваме красиво и функционално пространство, което отразява Вашата личност и начин на живот  – място, в което се чувствате комфортно и уютно.

Креативният ни колектив от професионалисти проектира уникално интериорно обзавеждане от 2009 г. насам и можем да кажем, че кухнята е сърцето на дома, което изисква специално внимание.

Освен опит, ние предлагаме богатство от знания и множество концепции за реализация.

Ще имате възможност да бъдете във взаимодействие с най-добрите дизайнери, проектанти и майстори, посветени на Вашия проект.

Всички кухни по проект, които сме проектирали и изработили в Бургас през годините, са не само източник на радост за нашите клиенти, но също така, за нас като професионалисти, те са носител на удовлетворяващото чувство за добре свършена работа.

Дизайн, проектиране и визуализация

Ние предлагаме пълен набор от проектантски и дизайнерски услуги за Вашата кухня. Това включва домашно посещение, в случай, че искате нашите майстори да вземат размерите на пространството, изготвяне на план и неговата 3-D визуализация.

През цялото време ние комуникираме с Вас, нашите клиенти, за да Ви осигуряваме необходимата информация и за да сме сигурни, че ще получите точно това, което желаете. Нашите дизайнери ще работят с Вас, за да проектират кухнята така, както си я представяте.

След като пространството е измерено и е планирано оформление, ние използваме нашия опит, за да Ви помогнем да изберете най-добрата комбинация от материали, цветове и функционалности, които да отговарят на желаната визия, нужди и бюджет.

Техническа обезпеченост и качество

Разполагаме с голяма и модерна производствена база, в която работят опитни специалисти, с отношение и разбиране за обзавеждането на дома.

В производството на мебелите използваме съвременно оборудване, съответстващо на най-новите технологии в сектора. Подбираме внимателно материалите и гарантираме за техните качество, надеждност, дълъг живот и естетическа завършеност.

 

Цялостни проекти на кухни и обновяване

Ликс Мебел, Бургас е фирма, която специализира в изграждането на кухни по проект, обхващайки целия процес – от идеята до финалната реализация и монтаж. Координираме всички аспекти, за да може да получите наистина най-доброто на едно място.

Освен, че разработваме дизайн и изпълняваме кухни по проект за нови жилища, също така обновяваме стари такива. В случай, че искате да освежите помещението с нови вратички на кухнята или плот например, ние можем да Ви предложим оригинални и красиви идеи.

Гамата от стилове на вратички за кухни по проект е неограничена и имате възможност да избирате сред различни цветови гами, мотиви и размери.

Стилово разнообразие

Дизайнът на кухнята може да бъде семпъл, да е луксозен, да разкрива богатство на въображението, да е в тон с обзавеждането в цялото жилище, да бъде отличителен акцент, да е в традиционен и класически стил, да е екстравагантен и необичаен, да е шикозен и елегантен, да вдъхва уют, да е комбинация от различни стилови течения или казано по друг начин – да е точно това, което искате да бъде!

Ние ще Ви помогнем да получите кухня по проект, именно такава, каквато си я представяте. Ще Ви помогнем със съвети и ще развием Вашите идеи.

Независимо от избора на стил, който ще направите, можете да бъдете сигурни, че освен красива визия, при нас ще получите и максимална функционалност, съобразена с наличното пространство и Вашите нужди.

Екип от специалисти, влюбени в своята работа

Усилията на нашия екип са насочени към предоставянето на личен подход към всеки наш клиент, съчетан с опита и професионализма на отделния специалист.

Ние сме избрали да се развиваме в тази професионална сфера не само, защото сме наистина добри в работата си, а защото я обичаме и доволните клиенти са двигател за нашето творческо мислене. Тази особеност е и отличителен белег на нашата фирма.

Инсталация

Нашите екипи за монтаж са обучени да Ви предоставят възможно най-доброто качество, еквивалентно на това на крайната изработка. Майсторите на Ликс Мебел, Бургас са висококвалифицирани, което им позволява бързо и надеждно да инсталират Вашата кухня по проект.

Веднага щом кухнята Ви бъде изработена, нашите монтажисти ще се свържат с Вас, за да уточните кои ще бъдат най-удобните ден и час да бъде доставена и внедрена Вашата кухня по проект.

Комуникация и обратна връзка

Комуникацията и обслужването на клиентите е изключително важен момент в осъществяването на всички наши проекти. Иновациите и новите технологии заемат голяма част от това, което правим, но все още, най-важните параметри се свеждат до упорита работа, опит, творческо мислене и подход в комуникацията. Ние държим и на най-малките неща, защото именно те са тези, които дават акцент и допълнителна стойност на нашите проекти.

Вашата обратна връзка е изключително ценна и важна за нас.

Покана

Каним Ви да откриете разликата, която професионален дизайнер от Ликс Мебел може да внесе във Вашето жилище.

Посетете нашия офис за кухни по проект Бургас, обадете ни се по телефона или ни пишете на електронната поща, за да си уговорите среща с нас, което е първата стъпка към Вашата кухня-мечта.

Адрес: Гр. Бургас, ул.“Кирил и Методий“№35

Телефони: 0882 / 372 426; 0882 / 372 637

E-mail: lixmebel@abv.bg

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

*