Телефони за контакт

0882 / 372 426
0882 / 372 637

Пишете ни

lixmebel@abv.bg

Кухни по поръчка Бургас: предимства за дома и бизнеса

Кухнята – сърцето на дома

Създаването на кухня по индивидуален проект е услуга, подходяща за широк кръг от пространства, крайни потребители и специфични нужди. 

Проектирането, изработката и монтажът на кухни по поръчка, направени в Бургас, могат да бъдат реализирани както в частни, така и в различни бизнес или търговски обекти. В това число влизат къщи, апартаменти, ресторанти, кафенета и сладкарници с различна големина и различна специфика на интериорното разположение. 

Какви са предимствата на персонализираните проекти за кухня и какви са крайните ефекти, които могат да се постигнат с тяхна помощ? Нека ви разкажем малко повече в следващите редове.

мебели по поръчка бургас

Характер и индивидуалност

Всеки човек е различен, както и всяко заведение има своя характерен имидж, цел и специфична атмосфера. Вкусът и стилът са субективни понятия, и именно затова перфектната кухня за един може да бъде пълна катастрофа за друг.

В “Ликс Мебел” Бургас, Вие ще имате свободата да задоволите своята индивидуалност и да вложите характер в интериорните си решения. Изборът за всеки детайл в кухнята е изцяло Ваш: Вие ще определите вида, цвета и материалите; разположението и функциите; размерите и оформлението. А ние, от своя страна, ще превърнем представите Ви в реалност. 

производство на мебели

Интелигентен пространствен дизайн

Едно от най-прекрасните предимства на кухните по проект е високата гъвкавост според индивидуалните характеристики на пространството. 

Вече не е нужно да се чувствате ограничени от размерите, формата, или позиционирането на ВиК и електро инсталациите в помещението. Напротив! Можете да ги превърнете във вдъхновение за създаване на нещо уникално и неповторимо, което съчетава отлична функция с желания от Вас стил и външен вид.

Висока функционалност

Наличието на функционална кухня е изключително важно, без значение дали ще я използвате по три пъти в месеца или по три пъти на ден. 

Когато имате възможността да проектирате кухнята си от нулата, Вие можете да се уверите, че всичко е направено според вашите точни изисквания. Така ще получите кухня по поръчка, която напълно отговаря на вашите индивидуални нужди и предпочитания – в която всичко има своя цел и всичко е поставено точно на правилното за тази цел място.

 

мебелна фирма бургас

Персонализирани решения за бизнеса

Размерът, функциите и разположението на кухните за бизнеса са много по-специфични, отколкото на кухните в дома. Ето защо, за целта ще имате нужда от високо персонализирано решение, което да улесни процеса на работа максимално много.

Екипът на “Ликс Мебел” може да Ви съдейства с първоначална консултация, измервания на място, пространствено планиране, цялостен дизайн, изработка на кухня по поръчка и инсталиране на всичките ѝ компоненти – както в Бургас, така и във всяка друга точка от страната.

Иначе казано: ние можем да предложим цялостно обслужване в планирането и създаването на кухни Бургас по поръчка за бизнеса – професионално изпълнено от първата до последната крачка. 

изработка на кухня бургас

Безкомпромисно качество от “Ликс Мебел” Бургас

Всички горепосочени предимства остават чисто теоретични, ако зад тях не стои екип от опитни и отдадени професионалисти, които да знаят отлично какво правят във всеки един момент. 

Екипът на “Ликс Мебел” има десетилетен опит в работата си по различни проекти за индивидуални и бизнес клиенти. Ние следваме най-добрите утвърдени практики в индустрията, като ги съчетаваме със страст към работата, внимание към детайла и топло, вежливо отношение към нашите клиенти. 

Готови ли сте да създадем заедно кухнята, за която мечтаете и от която имате нужда? Не се колебайте да се свържете с нас на координатите, посочени в раздел “Контакти” – защото съвършенството на цялото се крие в съвършенството на всеки малък детайл!

Екип от специалисти, влюбени в своята работа

Независимо каква е големината на проекта и в каква фаза е планирането му – екипът на “Ликс Мебел” Бургас може да предложи сътрудничеството, от което имате нужда в конкретната фаза.

Ако имате нужда от индивидуална консултация, проектен одит, бърза изработка и ненадминато финално качество – не се колебайте да се свържете с нас на посочените в раздел “Контакти” координати.

Защото Вие знаете какво искате, а ние знаем как да го постигнем!

Посетете някои от офисите ни в град Бургас, обадете ни се по телефона или ни пишете на електронната поща, за да си уговорите среща с нас, което е първата стъпка към Вашето ново обзавеждане.

Адрес: Гр. Бургас, ул.”Кирил и Методий”№35

ж.к.Меден рудник, Мебелно студио в Търговски център „Кридо“

Телефони: 0882 / 372 426; 0882 / 372 637

E-maillixmebel@abv.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

*