Телефони за контакт

0882 / 372 426
0882 / 372 637

Пишете ни

lixmebel@abv.bg

Какво отличава “Ликс Мебел” сред производителите на мебели в Бургас?

Кои сме ние?

През годините, мебелната промишленост се развива значително и вече не се ограничава единствено до производството на стандартно и еднообразно обзавеждане.

“Ликс Мебел” е български бранд, специализиран в проектирането, производството и монтажа на мебели по поръчка. Нашите мебели се характеризират с естетичност и функционалност, проектирани са с опит и са изработени с любов, изключителен професионализъм и внимание към детайла.

Ние сме сред производителите на мебели в Бургас, които непрекъснато се развивават и сме станали синоним за обзавеждане, което е едновременно стилно, модерно, уютно и практично.

Дългогодишният ни опит, квалифицираните кадри, коректното отношение към нашите клиенти и мисията да задоволяваме максимално всички Ваши нужди и желания, ни отличават от другите и са ни превърнали в лидери на конкурентния пазар на производители на мебели в Бургас.

Нашата дейност обхваща изработката и продажбата на мебели както за дома, така и за офиса, търговските обекти и обществените сгради. Ние се ангажираме с цялостното разпределение на обзавеждането в пространството и с неговата концептуална визия, за да се постигне пълна завършеност на стаята или обекта.

Производствен процес

“Ликс Мебел” разполага с голяма и съвременна производствена база, в която работим с иновационно оборудване, съгласно най-новите технологии и тенденции в мебелното производство. Използваме професионални машини за безупречното производство на мебелите.

Нашият екип включва перфектно подбрана селекция от квалифицирани специалисти в своята област, като всеки има конкретна роля в цялостния процес. От интериорен дизайнер, който проектира уникално обзавеждане спрямо архитектурните особености на Вашето пространство, през специалисти в изработката и производството на мебели, до професионални техници, които успешно монтират мебелите във Вашия дом или офис, ние сме създали безупречен механизъм на работа.

Контролът на качеството и мониторингът на изпълнението са изключително важни параметри за постигане на съвършени резултати и те съпътстват всеки етап на производствения ни процес.

Предлагаме богат избор на първокачествени материали, което включва плоскости, с разнообразни текстури и цветови палитри, за постигане на комбинация от стилен дизайн и високо качество на мебелите.

Широката гама от материали и цветове се използва за създаване на мебели с уникален и съвременен стил. Мебелите, произведени от МДФ и ПДЧ са най-често предпочитаните както при обзавеждането на дома, така и при проектирането на офис пространството.

Преди началото на производствения процес, имате възможност да избирате и сред богат набор от качествен обков, механизми за допълнителна функционалност на мебелите, практични аксесоари и стъклени панели за модерна декорация.

Ние сме на Ваше разположение и ще Ви консултираме за най-добрите решения за Вашия дом и офис.

Заключение

Непрестанно развиваща се индустрия и променящите се вкусови предпочитания на потребителите, налагат нови тенденции сред производителите на мебели в Бургас.

На този фон, “Ликс Мебел” изпъква с комплексност на услугите, които успешно съчетават традиции и иновации. Ние се съобразяваме и отчитаме редица фактори, за да отговорим на Вашите нужди, като задоволяването на очакванията Ви е най-важният критерий за нас.

Свържете се с нас и ние ще проектираме за Вас мечтаното обзавеждане.

Телефон за контакт: 0882 / 372 426 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

*