Телефони за контакт

0882 / 372 426
0882 / 372 637

Пишете ни

lixmebel@abv.bg

Малка кухня – важните неща, които да трябва да знаете

Малка кухня – важните неща, които да трябва да знаете

Ликс Мебел е горд проектант на сериозен брой кухни, а в практиката си сме виждали разнообразни форми и размери. Това, което сме научили е, че не е нужно да жертвате стил срещу функционалност – обещаваме Ви, че това е абсолютно вярно, когато се отнася за проектиране и дизайн на малка кухня.

ВИЖТЕ ПЪРВАТА ЧАСТ НА СТАТИЯТА

кухня-по-поръчка

#4: Внимателно изберете осветлението

Ако Вашата кухня е малка, е особено важно да се уверите, че осветлението Ви върши добра работа. Без значение колко трикове използвате, за да внесете усещане за по-широко пространство в малката кухня, лошото осветление винаги ще допринесе за обратното. Ако няма остров, с висящ полилей над него, ние обожаваме поставянето на такъв над кухненската мивка. По този начин се получава допълнително екстра осветяване, което е изключително ценно и удобно, особено при извършването на някаква домакинска дейност. Вградено осветление на тавана ще допринесе за цялостната дълбочина и блясък на пространството. Осветлението ще изиграе основна роля в подпомагането на малката кухня да изглежда по-голяма.

осветление-в-кухнята

#5: Аксесоари с функция

Когато пространството е ограничено и кухнята е малка, всеки аксесоар на плота Ви трябва да има определена роля и цел. Опростете нещата, като дръжте прибрано всичко, което не използвате през цялото време – миксер, блендер, тостери т.н. По-малкото неща ще направи мястото по-отворено и приятно. Изберете аксесоари, които са красиви и функционални, тоест да улесняват ежедневието, като в същото време добавят топлина и индивидуалност. Например красив глинен съд, в който да държите приборите за готвене, различни буркани за съхранение на лакомства, сладка четка за измиване на съдове и сапунерка, в комплект.

обзавеждане-на-кухня

#6: Бъдете смели с дизайна

Само защото пространството е малко, това не означава, че Вашите желания и амбиции също трябва да бъдат такива. Обърнете внимание на всеки детайл: от цвета на вратичките на шкафовете, украсата на пердета на прозорците, вида на подовата настилка и минете през предметите, които ще сложите на плота. Всеки от тези елементи ще има сериозен принос за това да направите мястото невероятно. В крайна сметка, когато липсва пространство, дизайнът трябва да нанесе съкрушаващ удар!

Ако искате професионалисти с усет към красивото и практичното да се заемат с дизайна и проекта на Вашия дом или офис, ние сме на Ваше разположение.

Индивидуално проектиране и изпълнение на поръчки от Lixmebel.bg

авторска-кухня

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

*