Телефони за контакт

0882 / 372 426
0882 / 372 637

Пишете ни

lixmebel@abv.bg

Мебелите по поръчка- какво трябва да знаем за тях?

Изборът на подходящо обзавеждане за дома винаги буди песимистични нагласи, особено когато на пазара не откриваме мебелите, които удовлетворяват напълно нашите желания. Ако и вие вече дълго време търсите своите идеални мебели, то май е дошло време да се доверите на качествената изработка на мебели по поръчка, с чиято помощ ще реализирате всяка своя мечта и желание.

В тази статия сме описали някои неща, които трябва да знаете за мебелите по поръчка.

Цената на мебелите по поръчка може да бъде дори по- изгодна

Много хора са с убеждението, че непременно цената за изработка на мебели по поръчка е по- висока от тази в магазините за мебели, но всъщност това съвсем не е така. Готовите мебели не винаги са изработени от качествени материали, или размерите им трудно биха паснали на съществуващото помещение, което искате да обзаведете. При мебелите по поръчка, вие сами може да изберете материала за изработка, цвета, който най- точно съвпада с вашият стил и вкус, обкова и размера.

Полезна информация за изработка на мебели по поръчка Ликс Мебел Бургас

Мебелите по поръчка отнемат известно време

Проектирането и изработването на мебели по поръчка отнема известно време, но винаги има установена времева рамка. След като нашият проект бъде одобрен и разработен, ние споделяме на клиентите си колко време ще е необходимо да го реализираме. Но времето за изработка не представлява негативен аспект, поради това, че каквато и мебел да закупите готова в редки случаи тя е налична на склад и също се нуждае от чакане. Ние винаги спазваме сроковете, които са първоначално заложени за изпълнението на всеки проект, защото сме коректни и с отношение към всеки един наш клиент.

Поръчково легло с персонализиран дизайн Ликс Мебел

Персонализиран дизайн на мебелите

Ако се влюбите в някоя мебел, която сте видели в някои шоурум, списание или интернет, но искате да я персонализирате точно според вашите желания и нужди, то най- добрият начин да реализирате тази мечта е като изберете опцията за изработка на мебелите по поръчка. Ще можете да изберете любимите си цветове, както и материалите, от които ще се състои вашата мебел. Така създавате своето мечтано обзавеждане, което да пресъздаде прекрасна атмосфера и да ви дари с уют, комфорт и спокойствие. Чувствайте се свободни да виждате света по различен начин! Ние ви даваме възможността да го изразите!

Поръчкова мебел с индивидуален дизайн

Поръчкова мебел с индивидуален дизайн

Може би най- очевидната причина мебелите по поръчка да са идеалната за вас опция е, че те ще са изработени специално за вашите нужди. Вие ще притежавате нещо, което никой друг няма. Ще успеете да запазите своята индивидуалност и да се откроите от масата хора.

Добра функционална на мебели по поръчка за спалня Ликс Мебел Бургас

Много по- добра функционалност

Възможността да изберете сами как да изглежда разпределението на вашите мебели, ги прави по- удобни и функционални. Много хора се обръщат към персонализирания дизайн на мебели, защото имат нестандартни размери на помещенията, и готовите мебели не са подходящи за тях. Ние можем да проектираме така мебелите, че те да са съобразени с всяка една особеност на наличното пространство.

Добра функционална на мебели по поръчка за спалня Ликс Мебел Бургас

Ако се нуждаете от допълнителни съвети, не се притеснявайте да потърсете нашите професионални услуги като производител на мебели по поръчка. Ние ще ви помогнем във всеки един етап от реализирането на мечтаното обзавеждане. Доверете ни се, нека заедно подарим домашния уют и комфорт, за които винаги сте мечтали Вие и вашето семейство.

Comments are closed.