Телефони за контакт

0882 / 372 426
0882 / 372 637

Пишете ни

lixmebel@abv.bg

Мебели Бургас – безкомпромисно качество и неподправен стил от “Ликс Мебел”

Нашата мисия

Основната мисия на „Ликс Мебел“ е да превърне жилището Ви в истински дом – място, изпълнено с емоция и красота, притежаващо неподправени атмосфера и уют. Ние обзавеждаме Вашето лично пространство, в което да се прибирате с радост и в което да прекарвате своето време с истинско удоволствие. Предоставяме идеи и решения в различни стилови течения – от класика и традиционализъм, до модернизъм и авангардизъм.

Убедени сме, че всеки трябва да живее в дом, който обича и който му носи удовлетворение. Чрез технологиите, иновациите и творческите си концепции, “Ликс Мебел”, Бургас дава възможност на своите клиенти по най-удобния за тях начин да обзаведат своето жилище с красиви, функционални и качествени мебели. 

Отговаряме на нуждите и на различни търговски обекти, за които проектираме мебели, които им придават собствен стил и ги отличават от конкурентите. Работим по специфични проекти за редица бизнес офиси и обществени институции, които често се нуждаят от нестандартни решения.

Задачата ни е, с минимален ангажимент от страна на нашите клиенти, да осъществим успешно всяка стъпка от процеса на обзавеждане с мебели по поръчка – от избора на визия и материали, през дизайна и изработката, до самия монтаж.

За времето, в което се занимаваме с проектирането и продажба на мебели в Бургас, сме разбрали нещо наистина важно – инвестицията в качествени мебели, е инвестиция във Вашето бъдеще! Това е правило, на което трябва да държите, ако искате да получите наистина най-доброто, погледнато в перспектива.

Обещанието ни към Вас е, че нашите мебели ще отговорят както на Вашите изисквания за стил и визия, така и на очакванията  Ви за безпроблемна и дългосрочна експлоатация.

бургас мебели
бургас обзавеждане за ресторант

Нашата култура

“Ликс Мебел”, Бургас е бързо развиваща се компания, с богат опит и разнообразие от реализирани проекти. Ние предлагаме на нашите клиенти не само първокласно обзавеждане и отлично обслужване, но и вдъхваме емоция на мебелите, които изработваме, което прави всеки от тях единствен по рода си уникат.

Насърчаваме перфекционизма и затова сме сформирали екип от мотивирани специалисти, които притежават необходимите умения, професионализъм и отношение към работата.

Философията на “Ликс Мебел”, Бургас се уповава на разбирането, че успешният бизнес е в неразривна връзка с удовлетворението на клиентите. Поради тази причина, наша основна цел е да покриваме всички Ваши изисквания, гарантирайки Ви висок стандарт и безупречност. Постоянно разширяваме усилията си в тази посока и се радваме на всяка обратна връзка от Ваша страна, защото осъзнаваме, че съвършенството не се постига за един ден, но знаем, че се приближаваме към него.

Вярваме, че комуникацията между нас и нашите клиенти трябва да е лесна и разбираема, затова винаги поддържаме отношения на откритост и уважение.

За наша значима роля и социална ангажираност също така приемаме създаването на безопасно и удобно обзаведени пространства, защото знаем, че освен основна човешка нужда, това е и задължителна предпоставка за спокойствие, благополучие и комфорт.

бургас мебели по поръчка
обзавеждане по поръчка бургас

Където мечтите стават реалност

Огромното легло, което винаги сте искали, креслото, което се вписва идеално в дневната Ви, кухнята, която видяхте по телевизията – ние можем да проектираме и изработим всичко, което желаете и за което мечтаете.

Ликс Мебел”, Бургас е мястото, където отделните парчетата от Вашето обзавеждане се обединят в цялостна картина и се превръщат в произведение на изкуството.

От конкретни акценти, като масичка за кафе, до цялостно обзавеждането и интериорни решения, ние сме правилният избор, ако държите на качествената изработка и красив дизайн.

Нашите консултанти са винаги на Ваше разположение, за да Ви насочват и да Ви помагат в избора.

Предлагаме гъвкави решения за всякакви видове стандартни и нестандартни пространства. Винаги се съобразяваме с нуждите на нашите клиенти и създаваме предварителна 3D визуализация на изготвения проект.

“Ликс Мебел”, Бургас Ви предлага възможност да обзаведете дома си с мебели, които перфектно ще паснат на стила и начина Ви на живот.

Възползвайте се от безплатна консултация с нас – трябва само да ни се обадите или да дойдете на място в нашия офис в Бургас.

Ние Ви гарантираме, че при нас ще получите точно това, което търсите!

тел. за връзка: 0882 372 426, адрес: ул.“Кирил и Методий“№35

 

бургас детско обзавеждане
гардероб бургас мебели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

*