Телефони за контакт

0882 / 372 426
0882 / 372 637

Пишете ни

lixmebel@abv.bg

Мебели за хотелско обзавеждане

Когато гостите на хотела прекрачат входната врата, разполагате само с няколко секунди да ги впечатлите и да ги спечелите като лоялни клиенти. Въздействието на интериорния дизайн във вашия туристически обект може да удиви и направи обстановката много по свежа, приятна и динамична.

Изработка на мебели за рецепция или лоби бар

Рецепцията или лобитo във фоаето е приветстващата част от вашия хотел. Мебелите трябва да бъдат огледало на вашия бизнес. Помислете за образа, който искате да проектирате – класическо или съвременно обзавеждане.

Тъмните мебели от естествена дървесина осигуряват топлина и усещане за уют и спокойствие. Дървото предлага уникални възможности, чрез които можете да бъдете сигурни, че се откроявате от тълпата.

Изработка на мебели за рецепция или лоби бар Ликс Мебел

ЛиксМебел предлага цялостни интериорни решения за хотели. С помощта на нашите дизайнерски способности, можете да бъдете сигурни, че вашата рецепция ще бъде точно такава, каквато сте си я представяли. Ако търсите надежден партньор в изработката на хотелско обзавеждане по поръчка, то ние ще предложим индивидуален подход и креативни решения, които да отговорят на Вашите потребности.

Изработка на мебели за стаи за гости

Стаята за гости е мястото, където посетителите прекарват по- голямата част от времето си по време на престоя, затова тя трябва да предлага идеалната комбинация от чистота, простор, комфорт и функционален дизайн. Обикновено всяка стая разполага с легло и нощни шкафчета, гардероб, скрин, столове за хранене, маса и може би някое кресло или диван.

За да се насладят вашите гости на пълноценна почивка по време на престоя си във вашия хотел, е необходимо да поставите удобни легла, които да гарантират спокойствие и комфорт по време на почивка.

Изработка на мебели за стаи за гости Ликс Мебел Бургас

Работейки с нас, Вие ще получите съвременни решения за изработка на легла, всички от които могат да бъдат персонализирани според вашите изисквания, и то на достъпни цени.

Мебели за тържества и бизнес конференции

Освен нощувка и релакс, хотелите предлагат благоприятни възможности при организиране на всякакви мероприятия- от бизнес конференции до сватбени тържества. Когато става въпрос за кетъринг за по-големи събития, мобилните и сгъваеми мебели са по- удобни, тъй като могат лесно и ефективно да се съхраняват, когато не са необходими.

Мебелите, които създаваме за хотелско обзавеждане, ресторанти и магазини, са проектирани и изработени специално за вас по предваиртелно одобрен проект.

Мебели за тържества и бизнес конференции Ликс мебел Бургас

В нашата работа използваме само висококачествени материали и обков, съобразени с вашите бюджетни средства и търсена визия.

Ликс Мебел е вашия верен сътрудник в направата на хотелско обзавеждане с модерна визия. Ние ви гарантираме качество, прецизност, бързо изпълнение на поетия ангажимент и конкурентни за пазара цени!

Comments are closed.