Телефони за контакт

0882 / 372 426
0882 / 372 637

Пишете ни

lixmebel@abv.bg

Мебели по поръчка Бургас: за кого са подходящи нашите услуги?

Кухнята – сърцето на дома

Проектирането, изработката и монтажът на мебели по поръчка са гъвкави и адаптивни услуги, подходящи за нуждите на широк спектър от потенциални клиенти.

Екипът на “Ликс Мебел” Бургас има знанията и опита, нужни за реализиране на най-различни видове интериорни проекти. Какво ще получите като резултат? Високо персонализиране на пространството, красив и функционален интериор, оптимални решения за дизайна, размера и разположението на мебелите според индивидуалните Ви нужди.

За какви видове обекти са подходящи нашите услуги за изработка на мебели по поръчка и какво можем да постигнем заедно? Научете в следващите редове.

мебели по поръчка бургас

Мебели по поръчка Бургас: за дома

Индивидуалните проекти за обзавеждане са перфектен начин да се осигури комфорта в малки и големи жизнени пространства: в това число апартаменти, студиа, къщи или вили – без значение от размера и локацията им. 

В проекта на “Ликс Мебел” за персонализиран пространствен интериор могат да се включат различни части от дома: кухня, хол, антре, спалня, детска стая, баня или комбинация от тях. Достатъчно е да ни съобщите нуждите си, а останалото да оставите на нас. 

интериорен проект на апартамент

Мебели по поръчка Бургас: за офиса

Корпоративните нужди да всеки бизнес са различни, в зависимост от размера на офиса, броя работни места и спецификата на начинанието. 

Ето защо, ние можем да предложим обзавеждане по поръчка и индивидуален проект, включващо бюра, шкафове, етажерки, специфични за индустрията мебели, или цялостно корпоративно решение за офиси и офис сгради в цялата страна.

Мебели по поръчка Бургас: за различни бизнес пространства

Независимо от бизнес нишата Ви, вие със сигурност ще искате да посрещнете своите клиенти, партньори и съмишленици в обстановка, която създава добър имидж, доверие и уют.

За целта, “Ликс Мебел” Бургас може да изготви проект за магазини, търговски помещения, кантори, приемни или публични офиси с различни размери и интериорен стил. Вие избирате дизайна и материалите, а ние помагаме на бизнеса Ви да блести. 

 

цялостно обзавеждане на апартамент

Мебели по поръчка Бургас: за развлекателни и туристически обекти

Независимо дали искате да се отличите от конкуренцията или да се учите от нея – ние сме тук, за да постигнем ефекта, към който се стремите.

Изработката на мебели по поръчка е изключително подходяща алтернатива за различни туристически обекти – хотели, къщи за гости, почивни станции, къмпинги, бунгала и т.н. В зависимост от желания резултат, ние ще Ви помогнем да вземете най-разумните решения, които да затвърдят имиджа, към който се стремите. 

Персонализираното интериорно решение е също така начин за създаване на желаната атмосфера в развлекателни пространства като ресторанти, кафенета, сладкарници, закусвални, барове и клубове – защото ние знаем, че доброто изживяване започва от доброто обзавеждане.

Мебели по поръчка Бургас: за обществени пространства

Последно, но не и по значение – производството на мебели по поръчка в Бургас може да обслужи нуждите на различни частни и държавни обществени пространства в цялата страна.

В това число влизат например:

 

  • Образователни институции – детски градини, училища, занимални, детски центрове, учебни или спортни клубове и школи и др.

  • Общински сгради – общини, съдилища, общежития, агенции, и др.

  • Здравни заведения – болници, специализирани клиники, лекарски и дентални кабинети и др.

  • Културни институции – театри, галерии, библиотеки, читалища и др.
фирма за изработка на мебели бургас

Екип от специалисти, влюбени в своята работа

Независимо каква е големината на проекта и в каква фаза е планирането му – екипът на “Ликс Мебел” Бургас може да предложи сътрудничеството, от което имате нужда в конкретната фаза.

Ако имате нужда от индивидуална консултация, проектен одит, бърза изработка и ненадминато финално качество – не се колебайте да се свържете с нас на посочените в раздел “Контакти” координати.

Защото Вие знаете какво искате, а ние знаем как да го постигнем!

Посетете някои от офисите ни в град Бургас, обадете ни се по телефона или ни пишете на електронната поща, за да си уговорите среща с нас, което е първата стъпка към Вашето ново обзавеждане.

Адрес: Гр. Бургас, ул.”Кирил и Методий”№35

ж.к.Меден рудник, Мебелно студио в Търговски център „Кридо“

Телефони: 0882 / 372 426; 0882 / 372 637

E-maillixmebel@abv.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

*