Телефони за контакт

0882 / 372 426
0882 / 372 637

Пишете ни

lixmebel@abv.bg

Защо да изберете мебели по поръчка от „Ликс Мебел“?

Изборът на мебели по поръчка Ви дава възможност да персонализирате всеки детайл от обзавеждането и по този начин да се сдобиете точно с това, от което имате нужда и харесвате, а не просто с това, което се предлага. Като се има предвид, че мебелите са вид инвестиция и ще ги ползвате в дългосрочен план, важно е те да бъдат по Ваш вкус и да са с високо качество. Това са неща, на които задължително трябва да заложите като параметри, когато вземате решение за покупка на мебели за Вашия дом, офис или търговско помещение.

Обзавеждане с мебели по поръчка, е това което наистина ще отрази Вашия стил, усещане и възприятие. По този начин ще придадете на пространството визията и атмосферата, които напълно отговарят на Вашите представи, желания и нужди, за се чувствате щастливи и да извлечете максимум позитиви. Това ще Ви помогне абсолютно да оптимизирате пространството и да го използвате по възможно най-добрия и целесъобразен начин.

За кого са подходящи мебели по поръчка?

В случай, че се припознавате в някое от изброените, тогава мебелите по поръчка със сигурност са точният за Вас вариант:

  • Ако имате свой собствен вкус и не желаете да се съобразявате с масовото производство и да се ограничавате с конвенционално предлаганото обзавеждане.
  • Ако искате да заложите на наистина качествени мебели, които няма да загубят своите качества, характеристики и функционалности в дългосрочен план.
  • Ако искате да добавите очарователен акцент в сегашното си обзавеждане, без да се налага да заменяте абсолютно всички мебели.
  • Ако държите на уникалните неща и знаете, че тяхната стойност ще остане непроменена и за в бъдеще.
  • Ако имате стая или пространство с нестандартно разположение или размери.
  • Ако искате да направите себе си или някой член от Вашето семейство наистина щастлив.
  • Ако искате да приспособите стая или място за конкретни Ваши нужди и лично ползване – домашен офис, малка гримьорна, пространство за Вашето хоби и др.
  • Ако сте собственик на бизнес и искате да се отличите от конкурентите.
  • Ако имате нужда от практично офис обзавеждане.
  • Ако сте в тясно специализиран сектор, който изисква наличието на специфично обзавеждане.

Целта на “Ликс Мебел” е всеки наш клиент да се чувства истинско удовлетворение от нашите мебели и услуги.

Стил отвън, качество отвътре

Ние влагаме най-доброто в нашите мебели, за да може Вие да извлечете максимални ползи от тяхното използване. Всеки елемент от обзавеждането, което изработваме, е резултат от многогодишен опит. То е комбинация от иноваторски дизайн, прецизно проектиране, висококачествени материали и майсторска изработка. Всичко започва като идея, която в последствие ние усъвършенстваме и успешно реализираме. Използваме най-съвременното оборудване за производство на мебели, което е обединено с традиционни похвати за проектиране и изработка. Всички наши мебели по поръчка са съвършено изпипани и до най-малкия детайл и смело твърдим, че те са реална проекция на абсолютна красота и функционалност.

Ние можем да Ви предложим мебели по поръчка вариращи от модерен и авангарден стил до класическо и традиционно обзавеждане. Ще Ви дадем конкретни насоки и идеи, спрямо пространството, с което разполагате и желанията, които имате.

Предварително планиране

Нашият ангажимент за върхови постижения започва с подробна консултация относно вкусовете и изискванията на клиента. Поддържането на комуникация  между представител на „Ликс Мебел“ и клиента се извършва, за да гарантираме възможно най-добрите резултати.

Предварителното планиране е изключително важно и ние отделяме време, за да обсъдим с нашите клиенти какво точно желаят и целят, как би могло по най-добър и естетичен начин то да бъде направено, кое ще е най-практичното разпределение спрямо пространството, какви основни и допълнителни функционалности ще се включат и какъв е бюджетът, който е предвиден. След като уточним всичко, създаваме прецизна схема на дизайна и споделяме с клиента за одобрение.

Ние ще Ви помогнем в избора на решение, което по най-ефективен и красив начин ще реализира проекта за обзавеждане на Вашето пространство, определяйки най-добрият вариант спрямо Вашите нужди.

Защо да изберете “Ликс Мебел”?

“Ликс Мебел” е специализирана фирма за дизайн, производство и монтаж на мебели по поръчка, която се е доказала като доверен партньор, когато става въпрос за качествено, стилно и красиво обзавеждане.

Нашите поръчкови мебели се отличават с високо качество, неподправен дизайн и функционалност. Ние предлагаме различни стилови линии и решения, които стриктно се съобразяват с Вашите изисквания и бюджет. Приветстваме всички Ваши идеи и ги осъществяваме, като в същото време Ви даваме съвети и предложения за всичко, което може да бъде полезно за Вас, като дизайн, цветови комбинации, допълнителни функционалности и много други. Работим единствено с висококачествени материали, компоненти и механизми, което е гаранция за дълъг експлоатационен живот на нашето обзавеждане.

Когато става въпрос за обслужване на клиенти и задоволяване на всички техни нужди, ние определено можем да кажем, че сме подбран екип от професионалисти, който поставя приоритетите на клиента си на първо място.

Ние сме тук, за да отговаряме на Вашите въпроси, да Ви предлагаме съвети и решения, за да Ви помогнем да получите точно това, което отговаря на Вашия стил и нужди.

Не се колебайте да се свържете с нас!

Телефон за контакт: 0882 / 372 426 

Адрес: гр. Бургас, ул. Свети Свети Кирил и Методий 35

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

*