Телефони за контакт

0882 / 372 426
0882 / 372 637

Пишете ни

lixmebel@abv.bg

Модерна визия за нашия магазин

Как да обновим визията на търговски обект

Визията на всеки един търговски обект е от изключително значение за стартирането на нов бизнес или за осигуряване на устойчиво развитие на вече съществуващ такъв. Именно външният изглед провокира хората да прекрачат входната врата и да се превърнат от посетители в редовни и лоялни клиенти.

В тази статия сме събрали най- добрите идеи, чрез които да постигнете впечатляващ търговски успех, като създадете модерна визия за вашия магазин, без да е необходимо да притежавате опит или да сте професионалист в тази сфера.

Изрисувайте помещението

Добавянето на цветни акценти и стоки като декорация, които хармонират с идеята за предлагания асортимент, ще придадат характер на помещението и ще заинтригуват посетителите. Това е един от най- лесните начини да преобразите търговския обект. Добре подбраната цветна палитра ще осигури приятна атмосфера, подходяща за покупки, и ще провокира силно положително впечатление у посетителите.

Модерен интериорен дизайн на магазин Ликс Мебел Бургас

Къде впечатлението е най- силно?

Праговата зона, известна още като "зона за декомпресия", е първото място, в което потенциалните клиенти се озовават след като влязат във вашия търговски обект. Необходимо е да спечелите вниманието на клиента още с влизането му на ваша територия. Нашето предложение е да координирате добре осветлението, както и цветовете да са по- ярки и акцентиращи. Така освен изключително стилен дизайн на помещението, ще създадете и приятна атмосфера, в която посетителите забравят за околния свят и проблемите в него.

Изградете обособен път, по който да се движат посетителите на магазина

Може да използвате мебели, стелажи и други подходи, чрез които да създадете ясен път за клиентите в магазина си, който трябва да съобразите с размера и общото оформление на обекта. Добре обмислената пътека не само увеличава шансовете за покупка, а е и чудесен начин за стратегическо управление на отклонението и потока на трафика в обекта. Един от най- лесните варианти да създадете пътека е като покриете желания път с различна текстура от тази на основната подова настилка. Друга често използвана тактика е поставянето на увлекателен графичен дисплей в края на вашите пътеки.

обособен път, по който да се движат посетителите на магазина Ликс Мебел Бургас

Създайте визия на прозорци

Създайте ефекти, наподобяващи прозорец. Рамките отварят малките помещения и ги уголемяват оптически. Ако имате преграждаща стена може да пробийте в нея вътрешен прозорец, в случай, че е възможно. Друг интересен начин да създадете ефекта на прозорец е като спуснете завеси около издължени огледала. Това създава илюзията за повече светлина и движение в по-малките помещения.

Интериор с тип визия на прозорци

Мислете “вертикално”

Чудесна идея, въплъщаваща модерния дизайн, е излагането на стоки по различни начини – обърнати с главата надолу, изложени настрани и подредени по всякакъв неочакван начин. Това засилва зрителският интерес. Вниманието на потенциалните клиенти се насочва към интересно изложените предмети. Запомнят се оригиналните решения и се отдава по-малко внимание на ограниченото пространство. Затова поставете рафтове на различни нива.

Вертикален интерорир на магазин Ликс Мебел Бургас

Използвайте различни материали

Добавянето на предмети от метал, камък и стъкло е чудесен начин да декорирате търговския обект в съвременен стил. За да омекотите и затоплите пространството, може да заложите на силно текстурирани тъкани в по- бледи цветове за обработка на прозорци, възглавници или килими.

Стремете се да отворите наличното пространство

Осветете пространството си по различен начин. Светлината е ключов елемент. Тя е от съществено значение за създаването на приятна атмосфера във всеки магазин. Особено важна е за по-малките пространства. Ако даден ъгъл в магазина ви не е добре осветен, той ще се изгуби и няма да функционира напълно. Можете да използвате комбинация от естествени светлини, лампи, стенни свещници и светлинни картини. Заложете на личния си нюх и естетика.

Интериор налично пространство Ликс Мебел Бургас

Comments are closed.