Телефони за контакт

0882 / 372 426
0882 / 372 637

Пишете ни

lixmebel@abv.bg

Модерна визия за съвременното училище

Съвременната материална база и комфортната среда в училище, превръщат учебното заведение в предпочитано място за всички деца. Така малките малчугани и подрастващи тинейджъри ходят винаги с интерес и желание за натрупване на нови знания.

Независимо дали става въпрос за ученици, учители или служители, обзавеждането на учебни заведения е ключов аспект при създаването на комфортна и продуктивна среда за всеки.

Ние от екипът на Ликс Мебел сме готови да извървим всяка една крачка от пътя с Вас, за да можем заедно да създадем добър дизайн, съобразен с индивидуалните нужди и работен поток на вашето училище. Можем да изработим мебели по поръчка, които ще ви осигурят една красива и вдъхновяваща среда, в която да използвате най-ефективно образователното си пространство и налични ресурси.

Изработка на столове, пейки и седянки по поръчка

Ликс Мебел e фирма производител на мебели по поръчка, предлагаща съвременни материали и множество интериорни решения за създаване на гъвкава и приятна учебна среда. Можем да изработим висококачествени столове, пейки и седянки, с по-дълбоки и ергономични седалки, подходящи за различни възрасти. Когато дизайна предлага лесна поддръжка, качествено изпълнение и разумни пропорции, образователната среда ще бъде много по- ефективна и функционална.

Модерни училищни столове Ликс Мебел Бургас

Бюра

Тъй като традиционната учебна стая е част от миналото, за да създадете модерна визия за съвременното училище може да заложите на изработката на мобилни мебели. Добавянето на колелца към бюрата и масите ще осигури лесно и бързо преконфигуриране на класната стая, когато е необходимо, което ще допринася и за по- приятната и иновативна учебна среда.

Модерни училищни бюра Ликс Мебел Бургас

Място за съхранение на материали

Един скъпоценен ресурс за всяко учебно заведение е кабинет, който позволява да се сортират и съхраняват всички проектни материали, разпределени за всеки клас. Това ще улесни работата на преподавателите и ще им осигури комфортна среда за работа. Ние можем да изработим шкафове за съхранение, които да задоволят напълно Вашите нужди и да отговарят на заложените от Вас изисквания.

Място за съхранение на материали Ликс Мебел Бургас

Училищна библиотека

От дълго време училищните библиотеки са много повече от хранилище за книги и учебни материали. Оборудвани с мебели от съвременен характер, библиотеките в училищата се превръщат в място, където може да се проведе фокусирано обучение. Ликс Мебел предлага изработка на стелажи и шкафове, както и цели класически библиотеки, които могат да бъдат конфигурирани и персонализирани по Ваше желание. Създайте една съвременна база, в която децата да могат да задоволят любопитството си, и да изпитат удоволствието и любовта от книгата и четенето.

Модерна училищна библиотека Ликс Мебел Бургас

Време е да преосмислим визията и мисията на българските училища, като допринесем за една комфортна среда, в която нашите деца да посещават с удоволствие и желание. В наше лице ще откриете коректен и доверен партньор, на когото можете да разчитате през целия период на съвместна работа. Вместо да избирате стандартни дизайни на училищно обзавеждане от каталог, може да се свържете с нас и заедно да изработим комфортни, функционални и качествени мебели, с естетически издържан дизайн, които напълно отговарят на очакванията Ви, и то на конкурентни цени.

Comments are closed.