Телефони за контакт

0882 / 372 426
0882 / 372 637

Пишете ни

lixmebel@abv.bg

Обзавеждане за детска градина

Детският свят е цветна приказка, в която въображението на децата рисува какви ли не чудатости. За да могат децата да се насладят на спокойни мигове в игри и обучение по време на престоя си в детското заведение, е необходимо обзавеждането на детската градина, да осигурява безопасна среда- чиста и приветлива.

Ликс Мебел предлага съвременно, функционално и качествено изработено обзавеждане за детски градини. Обзавеждането по поръчка е съобразено с индивидуалните желания, нужди и изисквания на клиента. За направата му използваме висококачествени лицензирани екологични материали, които са лесни за поддръжка и почистване.

Обзавеждането в детската градина най- често включва: детски легла, столове, пейки, маси, рафтове и кутии за играчки, гардеробчета и закачалки, шкафчета и конструкции предпазващи радиаторите.

Детски легла

Сънят е от изключително значение за здравето и спокойствието на малчуганите. Детските легла, особено за по- малките, трябва да са проектирани безопасно, да бъдат от екологични материали и да нямат остри ръбове и вредни бои по тях.

Детски маси

Ние можем да изработим детски маси, с интересни и нетрадиционни форми, които да представляват интерес за децата. С нестандартните подходи в обзавеждането за по- малките,  храненето, рисуването и реденето на пъзел, ще бъде много по- забавно, отколкото обикновено! Предлаганите от нас мебели са изработени със специални покрития, които осигуряват издръжливост и лесна поддръжка.

Детски столове и пейки

Детските столове и пейки, изработени от Ликс Мебел, се превръщат в любимо място за децата. Тук те могат да седнат удобно, без да е необходимо да се набират или протягат ръце, защото мебелите са създадени точно според техните нужди и особености. Освен удобни и комфортни, столчетата са изключително леки, за да може малките малчугани сами да ги преместват до мястото, където е необходимо.

Вече има практично решение за съхранението на всички играчки и материали. Ние изработваме подвижни мебели, които лесно могат да бъдат премествани при необходимост благодарение на колелцата, които са заложени в основата на мебелта. Тези мобилни стелажи и шкафове са красиво и ефективно проектирани, така че всички нужни материали да са под ръка и готови за употреба, когато е необходимо.

Доверете ни се и се ще получите множество интериорни решения за нестандартна и уникална мебелировка за детски градини. Материалите, които ще се използват се съобразяват с предвидените средства и най- често биват от ПДЧ, МДФ и естествена дървесина.

Гарантираме Ви с качество, прецизност, достъпна цена и кратки срокове за изпълнение!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

*