Телефони за контакт

0882 / 372 426
0882 / 372 637

Пишете ни

lixmebel@abv.bg

Какви проблеми могат да възникнат при обзавеждане на апартамент?

Когато става дума за обзавеждане на апартамент, офис или търговски обект, всеки от нас неведнъж се е сблъсквал с предизвикателствата по отношение на площта, разпределнието или функционалността на имота.

Идеи за обзавеждане има много и сме сигурни, че с лекота ще намерите своето вдъхновение, но често пъти масовите мебели на пазара не са съобразени със схемата на Вашия имот и с функционалността, която желаете обзавеждането да притежава. В този случай единственото, което Ви остава, е да изберете мебели по поръчка.

Проектирането и производството на поръчкови мебели ще Ви спести бъдещи разходи, загуба на време и излишни главоболия. Ако търсите надежден партньор в мисията да създадете съвременен и стилен дизайн на своя дом, офис или търговски обект, може да разчитате на “Ликс Мебел”. Ние ще Ви предложим индивидуален подход и уникални решения, които да превърнат и най-смелите Ви мечти по отношение на обзавеждането в реалност.

Какви стъпки да предприемам, за да избегнем наличието на проблеми при обзавеждането?

Функционалното зониране е първият и най-важен етап в интериорното обзавеждане. Преди да предприемете каквито и да е стъпки за обзавеждане, зониране и разпределение, е необходимо да анализирате внимателно наличното пространството. Само така може да сте сигурни, че мебелите ще паснат по най-добрия начин за помещението. Зонирането ще Ви помогне да определите правилно ходовите линии и оптималното разположение на отделните мебели, което от своя страна ще Ви гарантира приветлива и подходяща среда, предлагаща условия за високо качество на обитаване.

Следвайте златното правило “Колкото повече, толкова повече”. Ние ще Ви предложим разнообразни варианти, като се съобразим с Вашите потребности и разпределението на помещенията, за да постигнем заедно визията, която Вашия имот винаги сте мечтали да притежава. Екипът от професионалисти на „Ликс Мебел“ не се спира пред нищо, защото искаме да видим в очите на своите клиенти одобрението и удовлетвореността от крайния резултат.

Друго решение на проблеми, свързани с площта и разпределението, е минималистичният интериорен дизайн. За такъв тип интериор е необходимо повече светлина в помещенията, както и бели, компактни мебели, които да бъдат мултифункционални.

Мебелите по поръчка Ви позволяват да използвате рационално всяка част от дома, офиса или търговския обект, колкото и нестандартна да изглежда на пръв поглед тя. И можете да бъдете сигурни, че няма за какво да се тревожите с тях.

Отправете още днес Вашето запитване към нас. Нека заедно създадем визията, за която винаги сте мечтали.

Телефони за връзка: 0882 372 426, 0882 372 637

E-mail: lixmebel@abv.bg

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

*