Телефони за контакт

0882 / 372 426
0882 / 372 637

Пишете ни

lixmebel@abv.bg

Обзавеждане на помещения в заведенията за хранене и развлечение

За обзавеждането на помещения в заведения за хранене и развлечение e необходимо нещо много повече от добър вкус и усет към детайла, още повече когато желаете вашият ресторант или заведение за бързо хранене, да разполага с подходяща среда както за деца, така и за възрастни.

Всеки ресторант има своя собствена концепция, но все пак има някои основни фактори, които трябва да вземете предвид, когато започвате обзавеждане на вашия ресторант.

Изберете качеството пред количеството

Разбира се, вие си мислите, че готовите решения са ценово по достъпни. Напротив, мебелите по поръчка освен качествени и надеждни, са и проектирани специално за вас и вашия търговски обект. Освен това мебелите по поръчка, предлагат модерен дизайн, който носи необходимия заряд, и е в хармония с цялостното решение за вашето заведение. Цената за изработката на мебели се определя в зависимост от проектното решение, вида на използвания материал, функционалностите вградени в мебелите, както и изискуемото количество.

Изборът на качеството пред количеството Ликс Мебел Бургас

Фокусирайте се върху функционалността и комфорта

Въпреки, че дизайнът трябва да се вземе предвид, той никога не трябва да има предимство пред функционалността и комфорта. Съветваме ви, да се оборудвате с мебели, които се лесни за разместване, за да може, когато е необходимо, да ги поставяте според нуждите на клиентите си. Ако вашата цел е да насърчавате дългия престой, комфортните столове и удобни маси, са важните елементи в процеса на хранене.

Фокусиране върху функционалността и комфорта Ликс Мебел Бургас

Изберете мебели, които съответстват на менюто ви

Не забравяйте, че вашият ресторант разказва история. Уверете се, че вашият декор е съобразен с храната, която предлагате, и допринася за създаването на приятна атмосфера и положителни емоции.

Избор на мебели, които съответстват на менюто Ликс Мебел Бургас

Зонирайте пространството в заведението за хранене

Ако разполагате с по- голямо помещение, създаването на няколко различни зони в заведението ви, може да бъде добра идея за привличане на различни типове клиенти. Може да добавите бар, където да настанявате хората, които са дошли просто да пият напитка или клиентите, изчакващи за свободна маса.

Зониране на пространството в заведението за хранене Ликс МЕбел Бургас

Създайте обособени места за игра

Всички знаем, че на децата им е трудно да се задържат за дълго време на масата. Това затруднява родителите, и те не могат да се хранят спокойно. Доста често предпочитат да напуснат заведението, защото деца им се отегчават. За да предотвратите това, е необходимо на създадете кът за игра. Така децата имат място, където могат да се забавляват, а възрастните- повече мир и спокойствие. Можете да поставите ъгъл за игра във всяко едно помещение. Необходимо е не повече от 1 м2, за да създадете оазис за най-малките си посетители.

обособени места за игра Ликс Мебел Бургас

Може да отправите Вашето запитване към нас на следните телефони: 0882 372 637; 0882 372 426, да ни пишете на e-mail: lixmebel@abv.bg , или да ни посетите на адрес: гр. Бургас, ул. “Кирил и Методий” №35.

Comments are closed.