Телефони за контакт

0882 / 372 426
0882 / 372 637

Пишете ни

lixmebel@abv.bg

Обзавеждане на хотелска баня

Обзавеждането на хотелска баня е цяло изкуство, което никак не е за подценяване. Без значение колко луксозни и елегантни са стаите за гости във вашия хотел, износената визия на банята винаги е способна да развали цялостното впечатление на вашите гости.

Освен, че банята винаги трябва да е добре поддържана, чиста и спретната, неизменна част от мокрите помещения в хотелите са мебелите.

Мебелите за баня създават приветлива и интимна атмосфера, която кара хората да се отпуснат, чувствайки се уютно и комфортно по време на престоя си. С тях можете да постигнете съвършена визия във всяка една баня, тъй като пасват идеално както в малки, така и в големи помещения.

Индивидуалната поръчка на мебели за баня ще ви донесе сериозни предимства, които ще рационализират помещението и ще създадат един завършен облик, който няма как да остане назабелязан от посетителите на хотела.

Мебели за баня по поръчка

Шкафовете за баня са едни от най- функционалните мебели, които трябва да присъстват във всяко мокро помещение. Тъй като се използват за съхранение на по- малки по размери предмети и продукти, е необходимо да притежават достатъчно разделения и брой рафтове.

Мебели за баня по поръчка Ликс Мебел Бургас

В зависимост от пространството, с което разполагате, шкафчетата за баня могат да бъдат поставени встрани от умивалника, под или над него, а защо не и в някои от ъглите.

Шкафчетата за баня оказват голямо влияние върху цялостния облик на банята. Ликс Мебел предлага практични решения за обзавеждането на хотелска баня, докоснати от модерен блясък и ненадмината функционалност. Можем да изготвим проект за мебели по поръчка, които напълно да отговарят на вашите търсения.

Шкаф за баня с мивка

Взимайки точни размери на баните във вашия хотел, ние можем да изработим за всяко мокро помещение шкаф за мивка. Така банята придобива много по- ефектна визия, тъй като се осигурява чудесна възможност за съхранение на хавлии, санитарни материали и измивни продукти.

Шкаф за баня с мивка Ликс Мебел Бургас

Производител на мебели за баня от ПВЦ

При нас ще откриете възможност за изработка на водоустойчив шкаф за баня, изработен от висококачествени ПВЦ материали, така че да можете да ги използвате устойчиво в бъдещето. Те се характеризират с надежност, висококачествена изработка, иновативност и дълъг експлоатационен живот. Можем да изработим ПВЦ мебели за баня по поръчка, като се съобразим с вашите изисквания, размери, вкусове и разположение. Ще изготвим проект, предлагащ максимално удобство и комфорт на вашите клиенти, и то на достъпни цени.

мебели за баня от ПВЦ Ликс Мебел Бургас

Колони за баня

Все по- налагаща се тенденция са колоните за баня. Те предоставят функционални и стилни решения за по- добра организация на вещите и аксесоарите в мокрото помещение на вашите гости. Могат да бъдат водо- и влагоустойчиви. Най- често колоните разполагат с една или две врати, зад които има няколко обособени отделения. Ние можем да изработим най- разнообразни решения, които се определят изцяло от Вашите желания и специфичните размери на конкретната баня.

Модерни колони за баня Ликс Мебел Бургас

Използвайки нашата страст към иновациите, ние създаваме мебели за баня, които се отличават от всички останали. Изработеното от нас обзавеждане е красивото, ефективно и дълготрайно решение на проблема ви за съхранение в хотелските бани. Избирайки нас, вие избирате професионализъм от най- високо ниво, опитен екип, който е на ваше разположение през целия период на съвместна работа, атрактивни цени и креативни решения. Доверете ни се, и ще останете очаровани!

Comments are closed.