Телефони за контакт

0882 / 372 426
0882 / 372 637

Пишете ни

lixmebel@abv.bg

Обзавеждане на хотелски стаи

Обзавеждането на хотелски стаи се превръща в ключов момент, когато искате да постиганете съвършена и безупречна визия на вашия туристически обект. Интериорният дизайн и обзавеждането трябва да бъдат естетически издържани и да съответстват на цялостната концепция на вашия бранд.

За да осигурите най- високо ниво на комфорт и изисканост във вашия хотел и да предразположите посетителите му към релакс, спокойствие, уединение и бягство от ежедневието, трябва всяка една хотелска стая да разполага с някои основни неща. Щом те са налице, винаги можете да добавите около тях някои иновации, за да усъвършенствате наличното пространство и да създадете неповторима атмосфера, която всеки посетител ще оцени.

Повечето хотели следват класическа концепция при обзавеждане на стаи, а именно наличие на легло, две нощни шкафчета, гардероб, бюро и стол.

Удобно легло

Най-важното нещо, което всеки хотелиер трябва да осигури на клиентите си, е добро и удобно място за почивка. Вероятно всеки от вас знае от личен опит колко трудно е да заспиш в неудобно легло и неприветлива обстановка. За да предпазите бизнеса си от загуба на клиенти се нуждаете именно от удобно, широко легло, както и комфортен матрак.

модерно удобно легло за хотелска стая ликс мебел бургас

При нас ще намерите стилни и удобни спални и легла, с гарантиран дълъг експлоатационен живот, тъй като за изработката на всички наши мебели използваме висококачествени материали и компоненти на доказани европейски и световни производители.

Бюро

Обзаведете своите хотелски стаи със стилни и практични бюра. Вашите гости ще се насладят както на качеството и елегантността, така и на удобството, което предоставят. Практични и функционални, бюрата се вписват перфектно във всяка една хотелска стая.

модерно бюро за хотелска стая ликс мебел бургас

Гардероб, скрин и нощни шкафчета

Скринът и гардеробът са от изключителна необходимост за всяка една хотелска стая, тъй като посетителите ѝ имат нужда от обособено място за съхранение на своите вещи, дори престоят им да е за не повече от една нощ. Така не е необходимо да изваждат вещите си от куфара през целия престой в хотела. Нощните шкафчета са неизменна част от интериорния дизайн на всяко едно спално помещение. Те са основната мебел, която осигурява и се грижи за личното удобство на посетителите на хотела. Върху и в тях гостите могат да поставят всякакви предмети от първа необходимост. Те са и основен елемент, който има силата да подчертава цялостната визия на помещението.

модерен гардероб за хотелска стая ликс мебел бургас
модерен скрин за хотелкса стая ликс мебел бургас
Модерен нощен шкаф ликс мебел бургас

Инвестирайте в удобни, модерни столове

Всеки гост ще оцени удобния стол или кресло. Голям процент от гостите на един хотел са едновременно на бизнес и развлекателно пътуване. Те имат нужда от добро място за отдих, където да се отпуснат, отпочинат или да прочетат някоя книга. Осигурете комфортен и модерен стол във всяка една стая. При нас може да намерите широко разнообразие от дизайн, цветове, текстури, а защо не и да изработим персонализирани мебели по поръчка, които се вписват идеално в интериорния дизайн на вашите хотелски стаи?

Модерни столове за хотелски стаи ликс мебел бургас

Допълнителни мебели за максимален комфорт

Мини баровете, обособените рафтове за багаж или конзолните маси, ще ви позволят да създадете хотелски стаи, които са от най-висок стандарт по отношение на комфорта и стила. Избирайки Ликс Мебел, вие може да разчитате на възможно най- доброто качество и то на атрактивни цени. Ние можем да изработим всички допълнителни мебели, за да превърнем вашите хотелски стаи в любимо място за почивка и отдих през цялата година!

Допълнителни мебели конзолни маси за максимален комфорт ликс мебел бургас
Допълнителни мебели за максимален комфорт Ликс МЕбел Бургас

За създаването на стилно и изискано обзавеждане, както и за генерирането на съвременни интериорни решения за вашият хотел, мотел, частен дом или вила под наем, можете да разчитате на Ликс Мебел.

Благодарение на широка гама от продукти, цветове и аксесоари, с които работим и можем да ви предложим, вие ще имате възможността да създадете уникална атмосфера, съобразена с вашите желания и бюджетни средства. Независимо дали искате вашите хотелски стаи да бъдат обзаведени в минималистичен, традиционен или винтидж стил, при нас ще намерите всичко, от което се нуждаете.

Comments are closed.