Телефони за контакт

0882 / 372 426
0882 / 372 637

Пишете ни

lixmebel@abv.bg

Обновяване и модернизиране на общински сгради

Общинските сгради носят духа от времето, в което са били построени, но ако искаме да бъдем в крак с модерната инфраструктура, е необходимо интериора да бъде обновяван и осъвременяван. Тези промени са необходими, за да може сградите за обществено ползване да отговарят на изискванията и нуждите, както на работещите в тях, така и на техните посетители. Съвременното градоустройство трябва да бъде балансирано съчетание от запазена архитектура с модерен дизайн, затова изборът на обзавеждане често пъти се оказва нелека задача.

Ликс Мебел е фирма, която през годините е доказвала, че може да се справи с всяко едно предизвикателство, като реализира безупречно всеки един проект, тъй като разполага с екип от опитни висококвалифицирани специалисти, притежаващи хъса, енергията, качествата и познанията за работа в тази сфера. Ние можем да изработим модерно обзавеждане, което да запази идентичността на сградата.

Интериорен дизайн на обшинска сграда Ликс Мебел Бургас

Общините се сблъскват с много проблеми в усилията си да създадат устойчива среда, която същевременно да е модерна и ефективна. Пред тях стои въпросът кой е най- подходящият партньор в изработката на мебели по поръчка, и в същото време какъв период ще е необходим за финализиране на проекта.

Ние предлагаме качествена изработка, коректно отношение, индивидуален подход и кратки срокове за изпълнение.

Обзавеждането за общински сгради може да варира от обзавеждане на малка градска библиотека, училище, градина или театър до обзавеждане на цяла община. Мебелите са дългосрочна инвестиция, затова не правете компромиси спрямо качеството, независимо от големината на вашия проект.

Ликс Мебел е водещ производител на мебели в Бургас, който има опит в производството и обзавеждането на общински сгради в областта на науката, културата, образованието, изкуството, здравеопазването, администрацията и прочие. Основните дейности на компанията са проектиране, производство, доставка и монтаж. Може да изработим и мебели по поръчка, по ваш проект.

Comments are closed.