Телефони за контакт

0882 / 372 426
0882 / 372 637

Пишете ни

lixmebel@abv.bg

Първи етап на проектиране и производство на мебели

Първият етап от цялостния процес при проектиране и производство на мебели по поръчка е следният:

  1. Посещение/ Среща, в която ще уточним вашите идеи и начина по който си представяте те да бъдат реализирани.
  2. Уточняване на всички детайли (технически спецификации).
  3. Набелязване на детайли (изводи за Електро и ВиК инсталации).
  4. Ако вие нямате възможност за вземане точните размери на помещението, ние можем да го направим, вместо вас, като за тази цел се допитайте до нас за подробности.
  5. Скициране на обекта
  6. Изготвяне на офертно предложение
  7. Внасяне на 10 % от сумата съгласно изготвената оферта, необходими за проектирането. Тази сума ще бъде приспадната след сключване на договора, при извършване на авансово плащане от ваша страна, което е фиксирано на 50 %, като в този случай то ще бъде 40 %.
Първи етап при проектиране и производство на мебели

Консултация

Консултация при проектиране и производство на мебели

Срещата ни с Вас цели да постигне максимално ясно уточнение за това какво точно ще се проектира, какви ще са неговите размери, какво ще е предназначението му, от какъв материал ще бъде изработено, каква е предпочитаната от Вас цветова гама, ще има ли допълнителни елементи, какво разположение желаете и др.

Независимо от вида на проекта, функционалността и естетиката имат еднакво важна роля, когато става въпрос за проектиране на мебели и обзавеждане. Ако Вие имате идея за това как бихте искали да изглежда конкретно пространство във Вашия дом, офис или търговско помещение, ние ще Ви помогнем да я доразвиете и ще реализираме желаната от Вас визия.

В случай, че имате колебания и се съмнявате в това какъв избор да направите, ние ще Ви съдействаме с професионални и креативни предложения, за да стигнем до решения, отговарящи напълно на Вашите разбирания и представи. Ще трансформираме Вашите желания в реалност, за да постигнем оптимално добро съчетание между удобство, функционалност и модерна среда за живот и работа.

 

 

Вземане на размер

Вземането на точни размери е ключът към качествен дизайн, прецизна инсталация и безпроблемна реализация на проекта.

Важно условие за коректно изпълнение на проектното ни предложение е, Вие да отбележите и наличието на съществуващите ВиК и Ел. инсталации или да посочите местоположението на тяхното преместване или бъдещо изграждане.

Имайки предвид площта, която имате на разположение, нашият екип ще изготви най-удачните варианти с интериорни решения, съобразени с особеностите на помещението Ви. Това се прави с цел да отговорим максимално на Вашите конкретни изисквания и бюджетни средства.

Във фаза идеен проект, преди подписване на договор за изработка на мебели по поръчка, ако желаете да дойдем на място във Вашия обект, за да вземем точните размери на пространството, за което ще бъдат проектирани и изработени мебелите, е необходимо предварително да заплатите сумата от 20 лв. (ако обектът се намира в рамките на гр. Бургас) или 50 лв. (за обекти извън територията на града).

При заявка на услугата “Вземане на точни размери”, ние ще Ви осигурим и допълнителна безплатна консултация, като Ви разпишем предписание за разположението на изводите за Ел. и ВиК инсталациите.

Вземане на размер
Офертна цена
Офертна цена

След приключването на нашата опознавателна среща, ние ще разполагаме с рисунка, скица или проект, която ще ни даде по-ясна и конкретна представа за Вашето персонализирано пространство и точните размери на проектираната мебел.

Следва стъпката по изготвяне на офертна цена. Тя се формира като комбинация от вида и стойността на няколко параметра, сред които са: материал, обков, цвят, трудоемкост при изработка и допълнителни елементи, които ще бъдат необходими.

 

Идеен проект

След одобрение на офертната цена от Ваша страна, ние преминаваме към изработването на идеен проект.

Нашите експерти ще изготвят за Вас индивидуален идеен проект, който ще помогне за създаването на уютна обстановка и впечатляваща визия, които да отговарят на всички Ваши потребности и желания.

Проектираното от нас обзавеждане е единствено по рода си и представлява уникално съчетание на творчество, иновации и качество на вложените материали. Идейният проект, включва още: избор на цветови комбинации и решения за вида на мебелите, подбор на материалите, от които ще бъдат изработени, както и желанието Ви за тяхното разположение в пространството.

Предложенията, които ние ще Ви дадем значително ще подобрят облика на Вашето помещение. Ще създадат от него модерен, практичен и приветлив интериор, изразяващ собствен чар в комбинация с идеално функциониращи елементи.

За изработката на идеен проект е необходимо да внесете 10%, съгласно сумата по  офертата. Тази сума ще се приспадне от авансовото плащане, след подписване на договора за изработка на мебели по поръчка.  

За изработката на идеен проект, Вие ще получите между 1 и 3 варианта.

Изготвяне на идеен проект