Телефони за контакт

0882 / 372 426
0882 / 372 637

Пишете ни

lixmebel@abv.bg

Свежи идеи за обзавеждане на бебешка стая

Очакването на бебе е един от най-специалните моменти в живота на всеки човек. Бъдещият родител иска да осигури всичко на своята рожба още от най- ранна детска възраст, и да създаде едно специално и неповторимо място за живот, а именно бебешка стая, която вдъхва топлина, уют и красота още от първия поглед. Постигането на мечтания облик с минимални средства звучи по- скоро мечта, но колкото и да не ви се вярва, перфектното бебешко обзавеждане, не винаги изисква вложение на големи суми. Изготвихме списък с достъпни идеи за обзавеждане на бебешка стая, за да се чувства вашето дете спокойно и щастливо.

бебешка-стая
обзавеждане-за-детска-стая

Бебешки креватчета и кошари

Най- важното място за вашето бебе през първите няколко месеца е неговото легълце, затова ви съветваме да изберете стилно креватче с удобен бебешки матрак. Това ще гарантира спокоен сън на малките малчугани. Добре е да се сдобиете с тях още преди появата на детето. Дървените бебешки креватчета и кошари са чудесно и предпочитано решение от много родители поради стабилността им и дългия експлоатационен живот, който предоставят. Друг иновативен избор са трансформиращите легла. Трансформиращото се детско легло е чудесно дългосрочно решение, с което се освобождавате от допълнителни разходи занапред. Когато вашето дете поотрасне, бебешкото креватче бързо и лесно се преобразува на юношеско легло с бюро и скрин. На пазара съществува богато разнообразие от бебешки легла и кошари, така че не се колебайте да се свържете с нашия екип, ако се затруднявате при избора. Ако пък не намерите точно това, което търсите, ние можем да изработим детски мебели по поръчка, които напълно да отговарят на вашите нужди и изисквания.

бебешко-обзавеждане

Шкафове за повиване

Шкафът за повиване е практично решение, подходящо за всяка детска стая. Не заема много място, а помага да организирате детските аксесоари, и да придадете прилежен вид на детското помещение. Горната повърхност позволява да сложите подложка за преповиване, която да обособи удобно и сигурно място за смяна на бебешките пелени. В чекмеджетата може да съхранявате всичко необходимо за преповиването. Ние от Ликс Мебел можем да изработим шкафове за повиване по индивидуални размери на клиента, които да се вписват идеално в бебешката стая.

Детски гардеробчета

Гардеробчетата също са важна част от бебешкото обзавеждане. Ние предлагаме детски гардероби с достатъчно място за съхранение, за да организирате дрехите и детските принадлежности по най- добрия начин. Може да изработим също и минималистични шкафчета и рафтчета, които да ви осигурят допълнително място за съхранение.

Можем да ви предложим чудесни решения и множество идеи, чрез които да получите практични, съвременни и с красив дизайн мебели за обзавеждане на детското помещение. Ние сме насреща за да обсъдим вашите виждания. Свържете се с нас или ни посетете на място в нашия офис.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

*