Телефони за контакт

0882 / 372 426
0882 / 372 637

Пишете ни

lixmebel@abv.bg

Смели интериорни решения за дома

Колко смели могат да бъдат Вашите идеи и желания за направа на съвременен интериор за вашия дом?

Ликс Мебел притежава вдъхновението да създава невероятна визия, като Ви предложи изработка на мебели по поръчка , за да реализира и най- смелите ви виждания.

Монтиране на бар в хола

Бар у дома? Да, много смело, защо не! Ние можем да изработим и монтираме бар във вашия дом, който да е съобразен с архитектурните особености на помещението и вашите изисквания. Ако имате достатъчно пространство, инсталацията на бар е чудесна възможност да раздвижите интериорния дизайн на вашето жилище. Декора на класическия бар трябва да бъде сравнително опростен, тъй като в противен случай рискувате да изглежда така, сякаш се опитвате да създадете ново обособено пространство. Конструкцията, придружена от неоново осветление и студени цветове ще изглеждат забележително!

Монтиран бар в хола Ликс Мебел Бургас

Стъклени стълбища

Макар, че стъклените стълбища не са подходящи за всеки дом, и често пъти са извън рамките на определения бюджет, не може да се отрече, че безспорно допринасят за по- красивия и екстравагантен вид на всеки дом. Стъклото като доминиращ материал за стълбището е сравнително нова концепция, която набира все по- голяма популярност и перфектно допълва модерния интериор. Независимо дали става дума за изцяло стъклена конструкция, или само отчасти, стъклото е строителен материал, който днес намира приложение не само при прозорците, а в множество декораритни елементи, към всяка една част от мебелите в дома.

Стъклени стълбища за дома и офиса Ликс Мебел Бургас

Шкаф за телевизор

Когато става въпрос за интериорен дизайн в дома, малките детайли са от първостепенно значение. Съвършената комбинация от стилна мебелировка и медийна технология е скрит телевизионен шкаф, който позволява чрез преместване на вратичката да скривате телевизора, когато не се използва, и да го разкривате, когато имате необходимост от него.

Модерен шкаф за телевизор Ликс Мебел

Модерен гардероб в минималистичен стил

За привържениците на съвременното изкуство в интериорния дизайн, както и за тези, които разполагат със завидна селекция от дрехи, и имат нужда от лесен достъп до тях, то монтирането на гардероб с прозрачни плъзгащи се врати и система от метални рафтове е иновативен, практичен и доста привлекателен вариант.

Дълги години Ликс Мебел се специализира в производството на мебели по поръчка, удовлетворяващи индивидуалните изисквания на клиентите. Ние можем да изработим модерен гардероб и за вашия дом, като се съобразим с наличното пространство, архитектурните особености на помещението, вашите желания и предвидения бюджет.

Модерен гардероб в минималистичен стил Ликс Мебел Бургас

Легло с аквариум вграден в него

Какво ще кажете за масивен аквариум, който буквално заобикаля главата ви? Това е най- новото хрумване на дизайнерите, подходящо за любителите на морското дъно. Такъв тип конструкция, ще придаде внушителен вид на всяка спалня, като предоставя възможността на собствениците да почувстват усещането, че спят под водата. Звучи доста реалистично и напълно възможно за изпълнение.

Легло с аквариум вграден в него ликс Мебел Бургас

Ако търсите вдъхновение за създаването на мечтания дом, можете да разчитате на екипа на Ликс Мебел. За нас е удоволствие да проектираме и реализираме стилни, функционални и модерни мебели, за изработката на които използваме само качествени материали, с гаранция за издръжливост.

Comments are closed.